Telefoanele ASUS care satisfac cele mai pretențioase preferințe

Telefoanele ASUS care satisfac cele mai pretențioase preferințe

Telefoanele ASUS au devenit tot mai bun în ultimii ani, iar seria nouă e spectaculoasă. Așa că ți-am recomandat câteva modele.

Am ales telefoane ASUS din seria nouă, cât și un model impresionant prin capacitatea bateriei. Mai rămâne doar să vezi ce specificații te interesează pe tine și cum e potrivit stilului tău de folosire. Merită reținut că toate telefoanele sunt dual SIM.

Totodată, dacă vrei o privire în detaliu asupra noii generații, avem un review cu ASUS ZenFone 4 Selfie. „M-au încântat ecranul mare și camerele foto de pe față. Dacă ești o persoană activă online și pe rețelele sociale și nu-ți lași telefonul din mână, nici pentru câteva minute, nu-ți face griji, bateria nu te lasă la greu“.

Telefoane ASUS cu baterie mare, cameră bună sau RAM din plin

O listă cu telefoane bune de la ASUS nu poate începe fără ZenFone 4 Pro. Vine cu un spațiu de stocare mai mult decât generos de 128GB, un procesor Snapdragon 835 la 2,4GHz și lista de specificații mai cuprinde și 6GB memorie RAM. Ecranul e de 5,5 inci full HD. Este și disponibil cu o reducere.

Trebuie să ai în vedere și ASUS ZenFone 4 Selfie Pro. Totul e despre cameră la acest telefon. Are un modul de 16 megapixeli pe spate și unul dual pe față cu 24MP și 5MP, pentru portrete excelente. În plus, are ecran de 5,5 inci full HD, o memorie RAM de 4GB și un spațiu de stocare de 64GB. Prețul e redus la eMAG în această perioadă.

ASUS ZenFone Zoom S e un smartphone care livrează la toate nivelurile importante: e dual SIM, are 64GB spațiu de stocare, procesor cu opt nuclee, 4Gb de memorie RAM și, peste toate, un ecran full HD AMOLED de 5,5 inci. Bine, dar toate acestea sunt eclipsate de bateria de 5.000 mAh. Telefonul e și la un preț excelent.

Citește și: