07 sept. 2017 | 18:20

ASUS anunță ZenBook Flip 15 și ZenBook Flip 14 cu ecran NanoEdge

ACTUALITATE
ASUS anunță ZenBook Flip 15 și ZenBook Flip 14 cu ecran NanoEdge

Noile laptopuri ASUS vin cu noile procesoare Intel și cu ecrane tactile prin care să interacționezi mai ușor cu aplicațiile pe care le folosești.

ASUS ZenBook Flip 15 (în poza de mai sus) se remarcă, întâi, printr-un ecran tactil NanoEdge 4K UHD, cu diagonală de 15,6 inci. Pe lângă rezoluția 4K, ZenBook Flip 15 oferă suport pentru ASUS Pen și Windows Ink, transformându-se într-o unealtă de creație pentru artiști.

Are, de asemenea, cel mai nou procesor Intel Core i7 generația a opta și grafică NVIDIA GeForce GTX 1050. ASUS susține că este cel mai puternic model Flip creat vreodată. Memoria RAM e de până la 16 GB, spațiul de stocare e tot pe un SSD de 512GB sau poți alege un hard disk de 2TB. Per total, ZenBook Flip 15 este montat într-o carcasă din aluminiu, cu finisaje rezistente la zgârieturi.

Va fi disponibil în două culori exclusiviste: argintiu pur și gri fumuriu.

ASUS ZenBook Flip 14 are un ecran tactil NanoEdge de 14 inci, doar 1,39 cm în grosime, are o ramă îngustă în jurul display-ului și dispune de o combinație hardware între procesorul Intel Core i7 de generația a opta, 16GB de memorie RAM și SSD de 512GB. Bateria ar trebui să asigure o autonomie de până la 13 ore.

Poate cel mai interesant lucru este balamaua versatilă care se poate roti la 360 grade și e denumit ErgoLift. Laptopul devine astfel o tabletă cu ecran generos. Mai beneficiază de două porturi USB 3.1, un port HDMI și un cititor de carduri microSD. ZenBook Flip 14 va fi disponibil în două nuanțe de culoare: auriu glaciar și gri ardezie.