Wrio Keyboard te ajută să scrii mai rapid pe smartphone

Cu un design original și o serie de funcții unice, noua tastatură virtuală Wrio Keyboard te face mult mai rapid la tastat pe smartphone.

Un lucru este sigur în ceea ce privește utilizarea telefoanelor mobile. Petrecem din ce în ce mai mult timp tastând, indiferent dacă facem acest lucru prin intermediul WhatsApp și Messenger sau al postărilor și comentariilor pe Facebook. Din acest motiv, mulți își doresc să fie cât se poate de rapizi la a-și transpune sentimentele în format text. Tocmai din acest motiv s-au inventat și emoticoanele, pentru a spori eficiența.

Pe lângă tastaturi virtuale de renume, precum SwiftKey sau recenta Gboard de la Google, în cazul în care vreți să învățați din nou să scrieți pentru a atinge un nou nivel de performanță, vă puteți orienta către Wrio Keyboard.

Ilustrată în imaginea de mai sus, atât pentru iOS, cât și pentru Android, Wrio Keyboard este o soluție futuristă la o problemă cât se poate de actuală. Cu alte cuvinte, este complet diferită față de orice altă tastură ați experimentat în trecut. Dezvoltată de un startup elvețian, noua aplicație plasează tastele sub forma unui fagure pentru a vă propune un mod complet diferit de introducere a textului.

Conform testelor echipei de dezvoltatori din spate, acest aranjament al tastelor vă face mult mai eficienți pe termen lung. În cel mai rău caz a sporit viteza de tastare a utilizatorilor cu 20%, dar au existat foarte multe situații în care respectiva valoare a ajuns la 70%. Secretul, în principiu, este să vă obișnuiți cu realizarea de gesturi. O linie pe tastatură de la dreapta la stânga șterge un caracter, în timp ce o linie din stânga în dreapta generează un spațiu. O tastă clasică de spațiu nu există, aceasta din urmă este înlocuită cu două hexagoane în centrul tastaturii.

În principiu, sunt destul de dificil de testat statisticile creatorilor Wrio Keyboard, dar ideea este una interesantă, dacă aveți timp să o învățați. Prețul este de 3 dolari, iar pentru o perioadă limitată este la reducere cu 40% pe Google Play și Apple AppStore.

16:03 26.05.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video