SwiftKey a devenit gratuit, și câștigă astfel cu peste 50% mai mulți utilizatori

, 11 Iul, 14:00

Un lucru foarte apreciat la platforma Android este faptul că îți permite să schimbi tastatura standard cu o alternativă mai comodă, în cazul de față, SwiftKey.

SwiftKey

Unii utilizatori fac acest lucru, își schimbă tastatura standard de pe smartphone-ul lor cu o alternativă din Google Play, pentru o customizare vizuală sau și funcțională. SwiftKey este probabil una dintre cele mai folosite alternative, iar acum o lună, dezvoltatorii acesteia au anunțat că SwiftKey va deveni gratuită pentru toți utilizatorii. Având în vedere popularitatea acestei tastaturi, mulți dintre utilizatori au plătit cei 4 dolari pentru a o folosi, cu mult timp înainte de luna iunie.

În mod deloc surprinzător, de când a devenit gratuită, numărul utilizatorilor care o folosesc a crescut cu 54%. Doar într-o lună. Pentru a păstra o sursă de venit, SwiftKey oferă acum o serie de teme gratuite precum și unele cu plată. Numărul total de download-uri ale ambelor pachete a crescut și el cu în 12 milioane de download-uri. Aplicația este acum pe locul 21 în topul de aplicații gratuite pe Google Play și pe locul 32 la general, într-un top care include și jocurile, descărcate destul de des. SwiftKey va junge în curând și pe iOS odată cu lansarea lui iOS 8 și sunt curios dacă va fi întâmpinată cu același entuziasm și de utilizatorii produselor Apple.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail