Un selfie cu un cal câștigă premii și creează controverse

Un selfie cu un cal câștigă premii și creează controverse

Dacă în ultima perioadă nu ați văzut suficient de mult dramatism asociat unor selfie-uri, veți fi uimiți de modul în care un selfie cu un cal a reuști să genereze controverse.

Totul a început cu o competiție pentru cel mai amuzant selfie încărcat de zâmbete. În spatele tag-ului #MadeMeSmile s-a flat un concurs inițiat de cei de la Thomsol Holidays care, la final, se reflecta într-un premiu destul de substanțial – 2000 de lire sterline. Câștigătorul surprinzător a fost un tânăr de 31 de ani cu numele David Bellis.

HORSE-cal selfie concurs thomson holidays

Acesta a postat online imaginea de mai sus, cu excepția doamnei încadrate în colțul din stânga jos. Acțiunea s-a petrecut în North Wales la o fermă. Dacă nu era evident, motivul pentru care imaginea s-a aflat printre preferatele celor care au votat a constat în prezența calului ce pare să se amuze copios în fundal.

Până aici totul este în regulă. Victoria lui David Bellis a luat însă o întorsătură ciudată în momentul în care proprietara calului, ilustrată în colțul din stânga jos a imagini, a făcut un adevărat scandal online afirmând că premiul, cel puțin parțial, i se cuvine. În definitiv, dacă nu era calul ei prezent, câștigătorul ar fi fost cu siguranță altul. ,,Nu i-am dat permisiunea să folosească calul nostru în competiție. O să sun la Thomson Holidays să le spun ce s-a întâmplat dar nu știu cum o să reacționeze.

Nicola Mitchell a insistat în declarațiile sale de după anunțarea câștigătorului că trebuie să fie recompensată neapărat, fie de către Bellis, fie de compania organizatoare. ,,Nici nu am știut că se desfășoară această competiție, dacă aș fi știut, am fi participat și noi și am fi putut câștiga, deoarece Betty își scoate tot timpul limba.

Totul este bine când se termină cu bine însă. După ce foarte multe persoane au menționat online că pretențiile lui Nicola Mitchell sunt absurde, cei de la Thomson Holiday au oferit în întregime premiul câștigătorului, David Bellis.

Citește și: