Record dramatic – selfie-ul încheiat cu cele mai multe decese

Record dramatic - selfie-ul încheiat cu cele mai multe decese

În ultimii ani am văzut tot mai multe situații în care doritorii de selfie-uri au apelat la circumstanțe extreme pentru a se imortaliza, un record dramatic ce a avut loc zilele trecute fiind apogeul acestui trend.

Anul trecut au avut loc mai multe decese provocate de selfie-uri decât de rechini, iar 2016 se pare că a început într-o manieră similară. Din păcate, tot mai mulți oameni consideră selfie-urile făcute în condiții riscante ca fiind atractive. La un moment dat, se poate considera că nici măcar nu este vorba de un potențial pericol ci de prostie, în momentul în care îți pui un pistol la cap pentru a face o poză și, în mod surprinzător, greșești „trăgaciul”.

În speranța că vor realiza cel mai interesant selfie, un grup de 20 de studenți au încercat în apropierea plajei Murud din India să facă împreună un selfie la o distanță semnificativă de mal. Regretabil este însă că au ignorat în totalitate condițiile de vreme, iar un val foarte puternic a scufundat 14 dintre cei 20. În aceste condiții, picnicul cu colegii de școală s-a încheiat în condiții tragice. Valul puternic a făcut cei 14 tineri să moară înecați, cu toate că toți 20 au fost afectați de puterea mării. Din fericire, șase persoane au fost salvate de oameni aflați pe margine care au sărit imediat să-i ajute. Erau însă prea mulți aflați în pericol pentru a fi salvați toți.

„Înainte ca vreunul dintre noi să realizeze ce se întâmplă, un val imens s-a apropiat de mal și a tras prietenii noștri mai adânc în mare. Mai mulți au sărit în apă pentru a-i salva. Cei care au fost scoși la mal au fost transportați la spital în caruri trase manul și în căruțe, deoarece nu existau autovehicule în zonă.” Unul dintre supraviețuitori a detaliat dramatismul întregii situații.

În concluzie, încercați să fiți mai precauți data viitoare când vreți să vă faceți un selfie și încercați să vă uitați și în împrejurimi.

Citește și:
Etichete: