Un nou set cu iPhone 7 Plus ne arată telefonul într-o nouă culoare

O nouă zi, un nou set de fotografii cu iPhone 7. În cazul acesta este vorba despre iPhone 7 Plus, care a apărut într-un set de poze publicate de chinezi pe Internet.

Știm deja că iPhone 7 și iPhone 7 Plus nu diferă foarte mult din punct de vedere al designului față de iPhone 6 și iPhone 6S, ci va veni cu o serie de modificări importante din punct de vedere al hardware-ului.

Cu toate astea, se pare că Apple are câteva trucuri în mânecă pentru a-i momi pe cei care vor un iPhone cu totul și cu totul nou.

Cel mai recent leak în acest sens ne prezintă iPhone 7 Plus în versiunea neagră. Smartphone-ul are camera dublă, este lipsit de mufa pentru căști de tip Jack și are și un conector inteligent care va permite atașărea unei tastaturi.

Spatele este colorat cu un gri foarte închis, iar benzile pentru antenă sunt negre, la fel și sticla de pe față. Smartphone-ul arată interesant și, sincer, ne săturasem să vedem leak-uri numai cu modelul Rose gold.

Merită menționat că, având in vedere prezența Smart Connector pe partea din spate, în imagini ar putea fi un iPhone 7 Pro. Apple ar fi vrut, la un moment dat, să lanseze trei versiuni de iPhone, dar ar fi renunțat la idee. Oricum, cel mai probabil, culoarea s-ar putea regăsi pe toată gama de anul acesta, deci cei care visau de ceva la timp la iPhone mai închis la culoare se pot cosidera norocoși.

iPhone 7 și iPhone 7 Plus vor fi lansate pe 7 septembrie, în cadrul unui eveniment special, dar până atunci suntem siguri că vom mai obține câteva informații legate de noile smartphone-uri Apple.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: