06 apr. 2016 | 03:34

Un nou selfie criminal desfășurat la o grădină zoo

ACTUALITATE
Un nou selfie criminal desfășurat la o grădină zoo

La distanță de doar câteva săptămâni, se înregistrează un nou deces ca urmare a unei tentative inconștiente de selfie.

Motivele pentru care ți-ai dori să realizezi un selfie remarcabil sunt foarte multe, dar aproape de fiecare dată includ o doză semnificativă de narcisism. În orice alte condiții, este absurd ca cineva să-și riște viața în speranța că-și va impresiona prietenii de pe Facebook și va aduna un număr remarcabil de like-uri.

Cel mai recent astfel de eveniment dezastruos s-a petrecut în India, la grădina zoologică Hyderabad Zoo. În acel context, un moment ce ar fi trebuit să fie fericit s-a transformat într-un dramă, când o tentativă de selfie s-a închiat cu decesul tânărului în vârsă de 16 ani – Manjeet Chowdhary. Respectivul a mers la grădina zoologică cu sora sa mai mare și cumnatul său cu scopul de a celebra încheierea cu succes a perioadei de examene. Încercând să iasă în evidență, Manjeet a început să se cațere pe un munte de pietre de trei ori mai mare decât înălțimea sa. Pentru că nu avea nici un fel de stabilitate sau echipamente suplimentare de cățărat, înainte să facă o poză, copilul a căzut în apă.

Deși nu se cunoaște cu siguranță cauza decesului, se presupune că tânărul din stânga în imaginea de mai jos s-a lovit foarte tare la cap de pietre în cădere, iar situația  sa de sănătate a fost critică imediat. Fără a fi descoperite alte indicii în perimetru, ofițerul Harish Kousnhik prezent la fața locului, a constat lipsa oricărui alt tip de daune externe. ,,Nu se putea spune că au existat răni externe.  Acesta a fost declarat  mort la spitalul Osmania.

Statistic, la nivel global, India se află detașat pe primul loc când vine vorba de selfie-uri încheiate în dezastru. În 2015, jumătate dintre evenimentele de acest tip din întreaga lume au fost în India.

teen-death-selfie-640x394

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele