Titanfall 2 are o dată de lansare și un nou trailer spectaculos

Fanii jocurilor de acțiune care au experimentat gameplay-ul inovativ din Titanfall, se vor bucura să afle mai multe detalii despre Titanfall 2, împreună cu un nou trailer.

În urmă cu aproximativ un an, foarte mulți gameri erau entuziasmați de rețeta unică de FPS introdusă odată cu Titanfall. Acum aflăm că respectivul titlu s-a transformat într-o franciză, iar al doilea joc din serie va fi lansat în câteva luni.

EA va aduce pe piață două FPS-uri foarte importante până la finele acestui an. Primul va fi Battlefield 1, iar al doilea, lansat la aproximativ trei săptămâni distanță, va fi Titanfall 2.

Lansarea oficială a Titanfall 2 va fi pe 28 octombrie. Această versiune vine în urma mai multor date vehiculate în ultimele săptămâni. Inițial s-a crezut că jocul va ajunge la utilizatori pe 21 octombrie, iar pentru o scurtă perioadă a existat și un zvon în jurul datei de 1 octombrie.

Trecând însă peste speculații, un lucru este sigur, Titanfall 2 se anunță a fi un joc foarte reușit să ce va ajunge la posesorii de Xbox One, PS4 și PC. Momentan, lista nu include vechile console de la Sony și Microsoft, dar oricum numărul dezvoltatorilor care mai au în vedere acele platforme este foarte mic.

În materie de elemente noi de gameplay, EA a anunțat că vom avea parte de 6 noi Titani pentru sesiunile de multiplayer, mai multe arme, opțiuni de personalizare și un sistem de progresie mai robust. Lansarea efectivă va fi precedată de un beta menit să testeze stabilitatea noilor servere.

,,Cu originalul Titanfall, ne-am concetrat pe finisarea gameplay-ului și reinventarea modului în care te miști și te lupți într-un shoot la persoana întâi. Cu Titanfall 2, construim pe acea fundație prin introducerea unui campanii single player completate de o experiență multiplayer care, împreună, vor înainta din nou genul shooter-elor.” Per ansamblu, Vine Zampella – CEO-ul Reswpan Entertainment – dezvoltatorul din spatele Titanfall este foarte încântat de noul titlu și de elementele inovative ce-i vor defini gameplay-ul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo