30 oct. 2015 | 09:30

Titanfall va ajunge în curând pe mobile, dar nu va fi la fel

Gaming
Titanfall va ajunge în curând pe mobile, dar nu va fi la fel

La momentul lansării inițiale, Titanfall a fost clasificat drept unul dintre cele mai populare jocuri ale anului, iar acum se pare că va ajunge și pe mobile.

Sunt multe motive pentru care Titanfall v-ar putea încânta. Este un shooter inovativ care, deși nu a fost în totalitate original, a introdus multe elemente noi de gaming care au entuziasmat pasionații de FPS-uri. Din păcate, nu s-a mai auzit de mult timp nimic despre respectivul titlu. Încercând să atragă atenția asupra faptului că nu și-au pierdut deloc încrederea în el și că vor să-l transforme într-o serie de jocuri, oficialii Respawn, studioul responsabil de dezvoltarea Titanfall, au făcut câteva declarații foarte interesante.

În cazul în care v-ați dorit vreodată să luați cu voi în deplasări o parte semnificativă din experiența pe care ați trăit-o în Titanfall, se pare că în curând veți avea această posibilitate. În urma unui parteneriat cu cei de la Nexon, experți pe partea de gaming pe mobile, cei de la Respawn au confirmat că în viitorul apropiat vom vedea o serie de titluri episodice a căror acțiune se va desfășura în universul Titanfall. Nu vorbim de același joc făcut bucăți și transpus pe un ecran mai mic. În schimb, vorbim de primii pași pentru transpunerea Titanfall în franciză, care vor fi făcuți în 2016.

,,Este vorba de extinderea universului nostru într-o zonă în care noi la Respawn nu suntem experți. Când am creat acest univers, am realizat cât de mult se poate extinde și ne dorim să-l aducem în fața unui număr cât mai mare de oameni cu putință. Cred că avem câteva idei interesant, nu știu dacă putem vorbi încă despre nici una dintre ele.” Vince Zampella, co-fondatorul Respawn a fost foarte entuziasmat când a vorbit de această nouă direcție pentru Titanfall, rămâne doar să așteptăm primele variante de iOS și Android ale titlului.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele