13 mart. 2015 | 18:00

Veste mare pentru fanii Titanfall: Următoarea versiune va fi și pentru Sony PlayStation 4

ACTUALITATE
Veste mare pentru fanii Titanfall: Următoarea versiune va fi și pentru Sony PlayStation 4

Titanfall e unul dintre cele mai populare jocuri pentru Xbox One și Windows, dar asta și pentru că nu este disponibil pe alte platforme. Totuși, este posibil să ajungă și pe PS4 viitoarea versiune.

“Ei bine, iubim PS4 și iubim să ne jucăm pe el. Pe măsură ce înaintăm, desigur că vom lua în considerare toate platformele care ar putea fi potrivite pentru jocurile noastre. Cu siguranță luăm în calcul Sony PS4 pe viitor”, a declarat Dusty Welch, directorul de operațiuni al Respwan Entertainment, citat de Engadget.

Pentru Microsoft, cel puțin, decizia de a lansa exclusiv pentru produsele sale a fost un succes. Cât despre noutăți pentru următorul joc, Vince Zampella, directorul companiei, a spus că vrea să fie unul multiplatform și vor fi regândite funcțiile, cum ar fi campania de multiplayer.

“[În primul] am introdus niște elemente single-player și am încercat să le mixăm, dar e posibil să nu le fi mixat îndeajuns de bine. Este dificil, pentru că dacă le bagi produsul sub nas oamenilor poți deveni intruziv, iar unii nu vor asta sau nu sunt interesați. Cum să găsești un echilibru? Cred că îți ia ceva să te prinzi, iar noi încă n-am făcut-o”, a declarat Zampella.

Titanfall este un joc de tip FPS multiplayer lansat în 2014 exclusiv pentru produse Microsoft, cum ar fi Xbox One și Windows. Apoi, a fost portat și pe Xbox 360. Creatorii Titanfall sunt foști dezvoltatori care au lucrat la seria „Call of Duty“. Titanfall a fost produs de Respawn Entertainment și distribuit de Electronic Arts.

Autor: Andrada Bonea