29 iul. 2016 | 15:35

Starcraft Universe: Experimentați acum MMORPG-ul creat de fani

VIDEO VIDEO

Sunt foarte multe motive pentru care ați putea fi încântați de StarCraft, dar un grup de fani dedicați speră ca prin lansarea StarCraft Universe să aducă și mai mulți jucători în universul virtual creat de Blizzard

Noul MMORPG creat de fani în interiorul StarCraft 2 a avut o poveste foarte complexă. Acesta a fost inițiat în 2011 sub forma unui RPG similar, dintr-un punct de vedere, cu Diablo. Urma să fie foarte complex și, într-o oarecare măsură, dacă se aliniau planetele, să atragă o parte din jucătorii care și-au desfășurat o mare parte din viață în World of Warcraft. Din păcate, în momentul în care îți bazezi întregul joc pe o proprietate intelectuală creată de altcineva, în cazul de față Blizzard, nu te poți aștepta ca lucrurile se desfășoare foarte lin. Tocmai din acest motiv, au fost necesare mai multe negocieri cu compania din spatele originalului StarCraft pentru ca noul MMORPG să se materializeze.

Din fericire, rezultatul este acum online în format open beta, iar cei de la Upheaval Arts au toate motivele pentru a fi mândri de performanța lor. Din păcate, dacă voi sunteți încântați de ceea ce vedeți, nu vă poate obliga nimeni să plătiți pentru această experiență, având în vedere că la bază este un produs Blizzard. Tocmai din acest motiv, ar fi bine să profitați de pagina de Indiegogo a proiectului pentru a face o donație și a motiva dezvoltatorii să continue dezvoltarea sa.

,,Astăzi anunțăm versiunea Open Beta a StarCraft Universe: Beyond Koprulu, iar lansarea versiunii complete va avea loc peste o lună. Nu deținem proprietatea intelectuală a StarCraft, ca urmare, nu putem vinde SCU, dar îi rugâm pe cei care pot și apreciază ceea ce am făcut, să ne ajute prin intermediul Indiegogo, o platformă în care Blizzard are încredere că dezvoltatorii comunității pot primi donații în condiții de siguranță” În final, partea cea mai bună a StarCraft Universe este că proiectul a primit OK-ul din partea Blizzard, aceasta fiind cea mai importantă confirmare a faptului că nu va dispărea în câteva luni. Pentru a înțelege mai bine cum vă puteți juca, accesați pagina de Facebook a proiectului.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele