17 mart. 2016 | 13:53

StarCraft 2: Nova Covert Ops – ultimul DLC Startcraft se lansează în martie

Gaming
StarCraft 2: Nova Covert Ops - ultimul DLC Startcraft se lansează în martie

DLC-ul StarCraft 2: Nova Covert Ops se va lansa în curând și ar trebui să mai conțină câteva misiuni single player pentru a vă potoli setea de acțiune în format RTS.

Dacă ați avut o pasiune pentru StarCraft, este foarte probabil să fi îndrăgit și noua trilogie StarCraft 2 ce s-a încheiat cu Legacy of the Void. Aceea a inclus campanii separate single player pentru fiecare rasă importantă din joc, Terran, Zerg și Protos. Se pare însă că povestitorii de la Blizzard mai au ceva ași în mânecă pentru a vă motiva să investiți câțiva dolari în plus în respectiva serie.

De această dată este vorba de StarCraft 2: Nova Covert Ops, un DLC pentru StarCrat 2 ce a reprezentat subiectul mai multor amânări, dar care va fi în sfârșit făcut public până la finele acestei luni. Poate cel mai bun joc de strategie al tuturor timpurilor va continua cu Nova Covert Ops, conform unei postări pe website-ul companiei, începând cu 29 martie.

Tot de pe Battlenet aflăm că noul DLC conține trei pachete episodice, fiecare cu câte trei misiuni, însemând că, în total, jucătorii se pot aștepta la nouă misiuni noi menite să vă crească nivelul de adrenalină. Prețul pentru întreagă experiență nu este deloc ieftin la 15 dolari, dar chiar și în aceste condiții, aceasta este o ofertă de precomandă. În momentul în care va ajunge pe rafturile magazinelor și chiar și pe Battle.net în variantă finală, veți fi obligați să plătiți prețul de retail – 22,5 dolari. Cu alte cuvinte, dacă sunteți de părere că veți fi tentați să-l cumpărați  la un moment dat, mai bine ați face respectivul gest acum, cât este mai ieftin, direct în magazinul virtual al celor de la Blizzard.

În ceea ce privește povestea din StarCraft 2: Nova Covert Ops, jucătorii vor juca rolul lui Nova Ghost, un caracter din Heroes of the Storm care ar fi trebuit să fie prezent și în propriul titlu FPS – StarCraft: Ghost, dar acesta din urmă a fost anulat.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele