Star Wars: The Force Awakens vine în casele voastre în curând

Ardeți de nerăbdare să vă bucurați de Star Wars: The Force Awakens în confotul căminului? Există o dată de lansare oficială pentru el.

Ați așteptat cu entuziasm lansarea primului film din noua serie Star Wars. Sunt șanse foarte mari să fi fost încântați de experiența din cinema. Mai mult decât atât, sunt șanse să-l fi văzut de mai multe ori pe marele ecran de la mall. Cu toate acestea, vă doriți să-l vedeți și în sufragerie pe televizor, să-l puneți pe pauză când vreți sau să derulați înapoi pentru că vreți să vă bucurați de fiecare detaliu în tihnă. Pentru asta există versiunea digitală, Blu-ray sau DVD a Star Wars: The Force Awakens, iar conform unui comunicat oficial nu ar trebui să mai dureze foarte mult până veți pune mâna pe ea.

Pe 1 aprilie, fără să fie vreo glumă, Star Wars: The Force Awakens va fi disponibil pentru streaming și achiziție pe platforma Disney Movies Anywhere. Deși nu ar trebui să dureze foarte mult până va ajunge și pe alte servicii similare, un farmec aparte îl vor avea discurile Blu-ray sau DVD cu același film, iar acestea vor fi lansate câteva zile mai târziu, pe 5 aprilie. În contextul în care aceste formate vor include un amalgam de conținut suplimentar, sunt șanse foarte mari ca varianta pe disc a ultimului Star Wars să întruchipeze cea mai bună investiție.

Conținutul suplimentar de pe DVD-uri și discuri Blu-ray va include atât scene șterse din filme pe care nu le-ați văzut în versiunea de la cinema, interviuri și câteva mini-documentare legate de realizarea filmului. Dacă aveți norocul să fiți în Statele Unite în preajma lansării, decizia achiziției vă va fi făcută foarte dificilă deoarece vor exista versiuni exclusive ale filmului, cu extra-uri diferite și o altfel de carcasă, care se vor comercializa la Target, Best Buy sau Walmart.

Cei care așteaptă versiunea în format Blu-ray 3D a filmului vor mai avea de așteptat până la o dată ulterioară încă nedefinită.

Alexandru Puiu
00:13 04.03.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video