Star Wars: Rogue One – noul trailer ne confirmă prezența lui Darth Vader

Premiera Star Wars: Rogue One se apropie cu pași repezi, iar primul film din noua serie are un potențial enorm, dacă ne uităm la toate trailerele și teaserele lansate în ultimul an.

Cei de la Disney au făcut o investiție enormă în momentul în care au achiziționat franciza Star Wars de la George Lucas. Din acest motiv, sunt foarte hotărâți să-și scoată banii înapoi și să creeze, dacă toate lucrurile merg bine, cât un film din seria Star Wars pe an, cu o mențiune importantă. De fapt, nu va fi vorba de o serie de pelicule, ci de două serii.

Prima dintre ele va continua povestea spusă de Lucas prin intermediul primelor șase filme. Star Wars The Force Awakens, lansat la finele lui 2016 a fost episodul 7 din acea serie și primul film în care George Lucas, creatorul întregii povești, nu s-a mai implicat în mod direct. Responsabil de acel proiect a fost J.J. Abrams, un alt amator de SF-uri cu un CV impresionant.

În timp ce odată la doi ani vom vedea un nou film care completează povestea originală a clasicelor Star Wars, în 2016, vom vedea prima poveste de sine stătătoare a cărei acțiune se va petrece în același univers. Aceasta poartă numele de Star Wars – Rogue One și, din câte se pare, spune povestea creației Death Star, din perspectiva rebelilor care încercau să afle cum pot desființa această armă de proporții.

Cel mai nou trailer pentru filmul ce va avea premiera pe 16 decembrie, insistă un pic mai mult față de clipurile anterioare, pe povesea eroului principal – Jyn Erso. Astfel, aflăm un pic mai multe detalii despre povestea familiei Erso și despre modul în care destinul lor ajunge să fie intercalat cu realizarea navei Death Star. Un lucru este sigur, deși Darth Vader va juca un rol infim în noul film, faimosul personaj negativ va reuși să nu treacă neobservat.

Alexandru Puiu
07:19 11.11.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video