Trailerul la Rogue One, recreat în universul Destiny, este remarcabil

În următorii ani, se pare că vom avea parte de câte un film din universul Star Wars. Titlul din această iarnă poartă numele de Rogue One, iar trailerele de până acum promit o poveste foarte interesantă.

Întreaga franciză Star Wars are un număr semnificativ de fani. Din acest motiv, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că există internauți care petrec perioade semnificative de tip realizând clipuri precum cel de mai sus. O astfel de creație poartă numele de Machinima sau scurt metraj animat realizat prin manipularea unor elemente de gameplay și secvențe cinematice din jocuri împreună cu elemente de soundtrack alternative, voci și nu numai, pentru spunerea unei povești complet diferite de cea din joc. În trecut, cele mai multe astfel de clipuri au fost realizate prin intermediul jocurilor din seria GTA, datorită libertății oferite jucătorilor.

De această dată, a fost folosit Destiny, popularul joc al celor de la Bungie, pentru a recrea cel mai recent trailer la Rogue One: A Star Wars Story. Dintr-un punct de vedere, Star Wars și Destiny au destul de multe elemente în comun, având în vedere că în ambele cazuri vorbim de povești a căror acțiune se petrece în viitor pe planete din galaxii îndepărtate. Similaritățile se opresc însă aici. Elementele de design și particularitățile armelor și armurilor sunt complet diferite. Aceste detalii se pare însă că contează mai puțin, iar cu un pic de efort, se pot combina fără probleme.

În definitiv, vorbim de o poveste science fiction care, cu coloana sonoră potrivită, te face să retrăiești sentimentele pe care le-ai simțit atunci când ai văzut primul Star Wars. În plus, dintr-un punct de vedere, jocuri precum Destiny sunt inevitabil influențate de câteva decenii de filme Star Wars, pornind de la personajele lui George Lucas.

Revenind la Rogue One: A Star Wars Story, acțiunea din noul film se petrece cu scurt timp înainte de A New Hope și este primul dintr-o serie de povești care se anunță a fi o franciză foarte profitabilă pentru Disney. Premiera filmului va avea loc pe 16 decembrie 2016.

06:11 18.10.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video