Specificațiile impresionante pe care le-ar putea avea OnePlus 4

Specificațiile impresionante pe care le-ar putea avea OnePlus 4

Flagship-ul pe care chinezii de la OnePlus îl vor lansa anul viitor ar putea avea specificații impresionante.

Anul acesta, chinezii de la OnePlus au reușit încă o dată să se remarce printr-un smartphone impresionant din punct de vedere al raportului calitate/preț. OnePlus 3 a avut parte de review-uri foarte bune pe parcursul timpului, iar zvonurile menționează faptul că producătorul din China ar urma să anunțe și o versiune actualizată, numită OnePlus 3T.

Deși aceasta din urmă nu a debutat încă pe piață, oamenii se gândesc deja la OnePlus 4 și la componentele pe care chinezii le-ar putea include în interiorul acestuia. De curând, pe rețeaua socială Weibo a apărut o un leak foarte interesant, în care este prezentată o presupusă lista de specificații a viitorului terminal. Astfel, am putea avea de-a face cu un procesor Qualcomm Snapdragon 830 sau 835, 6GB sau chiar 8GB RAM și o capacitate de stocare de 128GB.

oneplus-4

Display-ul cu rezoluție QHD ar urma să aibă o diagonală de 5,3 inci, iar bateria ar avea o capacitate impresionantă, de 4.000 mAh. Pe spate, chinezii ar putea implementa și un sistem cu două camere principale, asemănător Google Tango, care ar suporta realitatea augmentată. În ceea ce privește design-ul, sunt șanse mari ca OnePlus să apeleze la sticlă și metal.

După cum scrie și Slashgear, toate acestea sunt doar zvonuri, pentru moment. În ultimii trei ani, OnePlus s-a ferit de ecranele 2K, mulțumindu-se cu display-urile Full HD, iar Snapdragon 830 nici măcar nu a fost anunțat. Rămâne de văzut dacă aceste informații vor fi confirmate în viitorul apropiat.

După cum am pus, următorul telefon al chinezilor va fi OnePlus 3T. Pe lângă faptul că procesorul Snapdragon 821, OnePlus ar putea include 6GB RAM în toate versiunile dispozitivului. De asemenea, prețul vehiculat este 480 de dolari, cu 80 de dolari mai mult decât valoarea la care se comercializează la această oră OnePlus 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: