Soluția cozilor interminabile pentru iPhone 7 a venit de la niște roboți „politicoși”

Soluția cozilor interminabile pentru iPhone 7 a venit de la niște roboți politicoși

Pentru acest articol, ar fi mers un titlu de tipul „Acești roboți au stat la coadă pentru iPhone 7 ca să nu trebuiască să o faci tu”, dar pentru asta ar fi trebuit să acordăm drepturi de autor.

După cum era ușor de anticipat, oamenii s-au înghesuit să precomande iPhone 7, în ciuda tuturor nemulțumirilor exprimate pe rețelele sociale. Operatorul Spark din Noua Zeelandă a folosit roboți pentru a-i scăpa pe clienți de corvoada cozilor interminabile. Clive Ormerod de la Spark a spus pentru Mashable că proiectul s-a născut din inventivitate și mai ales necesitate. Adevărul e că dacă tehnologia o permite, ar fi păcat să nu se profite de ea pentru a ușura viața oamenilor suficient de fani Apple pentru a sta în picioare ore întregi de dragul noului iPhone 7.

Au fost, în total, 100 de roboți Alpha 1 și au fost poziționați în fața magazinului încă de pe 9 septembrie. Oamenii care au și-au închiriat roboței au avut opțiunea de a-i supraveghea printr-un live stream. În plus, nu vă imaginați că erau niște roboți care pur și simplu păzeau intrarea magazinului ca niște statui. Printr-o aplicație, utilizatorii îi puteau pune să facă flotări, kung fu, yoga și să danseze. În plus, la final, roboții rămân în posesia celor care i-au „pus la treabă”.

The line to buy a new iPhone in Auckland. #nz?? #auckland #iPhone7 #apple #spark

Un clip video postat de Fábio Pézão (@fabio_pezao) pe

Prețurile iPhone 7 și iPhone 7 Plus au devenit oficiale la operatorii majori de telefonie mobilă din România. Orange, Vodafone și Telekom au diferite oferte la noul iPhone, dar și eMAG are telefonul disponibil pentru vânzare. Din păcate, la noi nu poți închiria roboți, dar găsești aici toate informațiile necesare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: