Prețurile iPhone 7 și iPhone 7 Plus: precomenzile au început oficial

Prețurile iPhone 7 și iPhone 7 Plus: precomenzile au început oficial

Prețurile iPhone 7 și iPhone 7 Plus au devenit oficiale la operatorii majori de telefonie mobilă din România. Orange, Vodafone și Telekom au diferite oferte la noul iPhone, dar și eMAG are telefonul disponibil pentru vânzare.

Update: Telekom a dezvăluit ofertele pe care propune clienților, atât pentru iPhone 7, cât și pentru iPhone 7 Plus. Astfel, un iPhone 7 de 32 GB este disponibil fără abonament la prețul de 3.499 RON, în timp ce un iPhone 7 Plus poate fi achiziționat pentru 3.999 RON, tot în varianta fără abonament.

Când vine vorba de abonamente, Telekom oferă trei variante, Talk L/Surf L/ Complete XL și Complete XXL. Astfel, prețul unui iPhone 7 de 32 GB începe de la 2.699 RON la abonamentul Talk L și coboară până la 1.799 RON la abonamentul Complete XXL. În paralel, prețul unui iPhone 7 Plus de 32 GB, variază între 2.399 RON la abonamentul Complete XXL și 3.399 RON la abonamentul Talk L.

Deși stocul de iPhone 7 Plus este deja epuizat după numărul mare de precomenzi înregistrate la nivel mondial, operatorii au oferte pentru această variantă de telefon. Cu toate acestea, va trebui să așteptați ceva mai mult până veți primi noul smartphone, dacă optați pentru varianta Plus.

Prețuri iPhone 7 – Vodafone propune cel mai bun preț

Orange are cinci oferte standard pentru iPhone 7, în varianta de 32 GB: una dintre ele reprezintă prețul standard, una vă permite să cumpărați telefonul prin buy-back, iar trei oferte sunt dedicate celor ce doresc un abonament. Prețul fără abonament al iPhone 7 la Orange este de 749 de euro. Prețurile oferite de Orange la abonamente  sunt de 429 de euro (abonament Me 42), 539 de euro (abonament Me 30) și 559 de euro (abonament Me 25). Oferta Orange este disponibilă aici.

Vodafone propune un preț standard de 744 de euro pentru iPhone 7 de 32 GB fără abonament. Când vine vorba de abonamente, Vodafone are pregătite nu mai puțin de 19 oferte pentru cei interesați. Aici, prețurile variază de la 704 euro la abonamentul Ce Vrei Tu 6, de 8 euro, până la 49 de euro, la abonamentul Super RED 89, de 89 de euro. Puteți vedea toate prețurile oferite de Vodafone aici.

Telekom ratează startul precomenzilor, având în vedere că singura opțiune disponibilă când vine vorba de iPhone 7 pe site-ul lor este de a vă abona la newsletter pentru a primi informații imediat ce telefonul este disponibil spre cumpărare. Dacă sunteți interesați să vă abonați la newsletter, puteți face click aici.

Emag nu ratează oportunitatea de a vinde noile flagship-uri Apple, astfel că prețul iPhone 7 pentru varianta de 32 GB este de 3.329 RON. Oferta Emag este disponibilă aici.

Prețurile iPhone 7 Plus – Vodafone se distanțează de ceilalți ofertanți

Din nou, Telekom nu are ofertele pregătite pentru iPhone 7 Plus, astfel că ne întoarcem la Emag, ce oferă posibilitatea de a plasa o precomandă pentru noul telefon. Emag oferă clienților un preț de 3.929 RON pentru iPhone 7 Plus în varianta de 32 GB, iar oferta o puteți consulta aici.

Orange vine cu o serie de oferte pentru cei interesați de varianta Plus de 32 GB a noului iPhone 7. Astfel, dacă doriți să îl cumpărați fără abonament, telefonul are un preț de 879 de euro. În paralel, oferta specială a Orange vine la abonamentul Me 42, oferindu-vă un preț de 559 de euro pentru telefon. Variantele de iPhone 7 Plus oferite de Orange sunt disponibile aici.

De asemenea, Vodafone vă oferă iPhone 7 Plus de 32 GB la prețul de 854 euro, fără abonament. Aceștia recomandă abonamentul Super Red 89, la care telefonul este disponibil pentru 154 de euro. DIn nou, 19 oferte sunt prezente, în total, pe site-ul Vodafone, pentru cei ce vor un iPhone 7 Plus. Prețurile încep de la 804 euro la abonamentul Ce Vrei Tu 6, de 8 euro, și coboară până la 154 de euro, prețul amintit anterior pentru Super Red 89. Oferta completă a celor de la Vodafone pentru iPhone 7 Plus poate fi accesată aici.

iPhone a generat vânzări masive în România încă dinainte ca operatorii de telefonie să introducă telefoanele în stoc. Acum, stocurile se epuizează și la aceștia văzând cu ochii, așa că dacă vă doriți un iPhone 7 sau un iPhone 7 Plus, ar trebui să vă grăbiți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: