29 feb. 2016 | 10:00

Slashy Souls este Dark Souls în varianta de mobil

VIDEO
Slashy Souls este Dark Souls în varianta de mobil

Dark Souls este unul dintre cele mai populare jocuri video din ultimii ani și, cu toate că nu este creat de același dezvoltator, ajunge pe mobile sub numele de Slashy Souls.

În luna septembrie a anului trecut, cei de la Bandai Namco înregistrau marca comercială Slashy Souls. Deși nu era foarte evidentă la momentul respectiv utilitatea acelui titlu, având în vedere că același publisher are și Dark Souls în portofoliu, au existat speculații cum că ar putea fi un alt titlu a cărui acțiunea se petrece în același univers.

Lansat oficial astăzi pentru iOS și Android, Slashy Souls este un joc de tip endless-runner, a cărui poveste pare să nu se termine prea curând. Inspirat din Dark Souls, noul joc nu este radical diferit față de alte titluri din această gamă pe care le puteți găsi deja pe platformele Apple și Google, cu marea diferență că povestea de fond este în alt univers virtual.

Ca urmare, veți sări, alerga ocoli obstacole și alte circumstanțe care v-ar putea omorî. Similaritățile cu Dark Souls ar trebui să fie destul de evidente dacă ați jucat vreun joc din respectiva serie pe console. În ceea ce privește mințile creative din spate, în timp ce Dark Souls a fost creat de From Software, noul titlu este rezultatul unei colaborări între Bandai Namco și GameStop.

În altă ordine de idei, chiar și dacă nu este creat de aceeași oameni, Slashy Souls va entuziasma cu siguranță persoanele care își doreau o experiență Dark Souls în deplasare. După cum puteți vedea și în trailer-ul de mai sus, veți putea interacționa cu caractere precum Executioner Smough și Gravelord Nito, transpuse din jocul de inspirație.

Slashy Souls este interzis minorilor sub 16 și poate fi descărcat gratuit din Appl AppStore și Google Play.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele