Dark Souls 3 are o dată de lansare oficială

Dark Souls 3 are o dată de lansare oficială

Dark Souls 3, cel mai nou joc al seriei create de Hidetaka Miyazaki, a primit o dată de lansare oficială.

Orice fan al seriei Souls probabil știe deja că noul joc va veni cu câteva schimbări importante față de Dark Souls 2. Cea mai importantă dintre ele are legătură cu magia. Astfel, în noul Dark Souls 3, jucătorii vor avea un ”magic metere”, iar de fiecare dată când vor folosi o magie, nivelul său va scădea. Aceasta este o schimbare importantă, având în vedere că în trecut, magia avea un număr fix de utilizări posibile.

Conform IGN, dezvoltatorii au prezentat câteva dintre atacurile posibile, astfel că ne-am putut face o idee în legătură cu impactul acestora. Atacurile de la distanță vor avea un impact mai mic asupra magiei, în timp ce atacurile puternice asupra țintelor aflate în apropiere vor consuma aproape jumătate din magic meter. La fel ca în Bloodborne, nu există o singură cale pe care un jucător o poate alege, însă răbdarea este răsplătită. Atenția la mediul înconjurător vă poate salva de numeroase confruntări inutile.

Spre deosebire de Bloodborne, Dark Souls 3 va fi disponibil atât pe PlayStation 4, cât și pe Xbox One și pe PC. În cadrul unui eveniment susținut de curând, cei de la Bandai Namco au anunțat că jocul va fi lansat în mod oficial în luna aprilie a anului 2016. Între timp, vă veți putea bucura, totuși, de expansion-ul ”The Old Hunters” pentru Bloodborne, care va fi introdus în data de 24 noiembrie.