Un nou videoclip ne prezintă gameplay-ul din Dark Souls 3

Un nou videoclip ne prezintă gameplay-ul din Dark Souls 3

Grație unui nou material video apărut pe internet, ne putem face o impresie în legătură cu gameplay-ul din Dark Souls 3.

Despre Dark Souls 3 știam deja câteva lucruri interesante. De exemplu, atacurile de la distanță vor avea un impact mai mic asupra magiei, în timp ce atacurile puternice asupra țintelor aflate în apropiere vor consuma aproape jumătate din magic meter. La fel ca în Bloodborne, nu există o singură cale pe care un jucător o poate alege, însă răbdarea este răsplătită. Atenția la mediul înconjurător vă poate salva de numeroase confruntări inutile.

Din noul videoclip, care durează 6 minute, putem deduce câteva lucruri în legătură cu gameplay-ul din viitorul joc. După cum scriu cei de la Eurogamer, mediul înconjurător se aseamănă foarte mult cu Bloodborne, iar jucătorul poate să facă un pas rapid într-o parte pentru a se feri de loviturile inamice (în cazul în care nu vrea să efectueze o rostogolire). Acest lucru, în mod interesant, va reduce magic meter-ul, nu stamina.

Nu în ultimul rând, se pare că un Estus Flask va putea fi folosit acum atât pentru magie cât și pentru sănătate. Spre deosebire de Bloodborne, Dark Souls 3 va fi disponibil atât pe PlayStation 4, cât și pe Xbox One și pe PC. Jocul va fi lansat în data de 12 aprilie, anul acesta.