25 iun. 2016 | 09:10

SanDisk rezolvă problema spațiului și a autonomiei la iPhone

VIDEO ACTUALITATE

Având în vedere îndârjirea celor de la Apple de a vinde un iPhone de 16GB în 2016, noul gadget al celor de la SanDisk ar trebui avut în vedere pentru a rezolva atât problema spațiului insuficient, cât și a bateriei slabe.

În ultimii ani, au apărut tot mai multe stick-uri de memorie pe care le puteți folosi la iDevice-uri, prin intermediul portului Lightning, pentru a transfera rapid niște fișiere sau pentru a face un backup. Soluția celor de la SanDisk lansată în urmă cu câteva zile este însă mult mai atrăgătoare și mai deșteaptă. Cu numele SanDisk iXpand Memory Case, acest gadget vă extinde spațiul de stocare la iDevice-ului și, contra unei sume suplimentare, poate incorpora și o baterie suplimentară.

SanDisk iXpand Memory Case este o carcasă surpinzător de discretă pentru iPhone 6 și iPhone 6S care se apropie destul de mult în privința grosimii cu un bumper original. Din păcate, posesorii de iPhone 5S, iPhone SE, iPhone 6 Plus sau iPhone 6S Plus nu pot profita de noul dispozitiv. Dacă se va transforma totuși respectiva carcasă într-un succes răsunător de piață, vom vedea poate și alte iterații ale produsului pentru alte modele de iPhone.

După ce v-ați conectat carcasa la telefon, singurul lucru pe care trebuie să-l mai aveți în vedere este instalarea unei aplicații gratuite din AppStore de care veți avea nevoie pentru a accesa informațiile de pe iXpand Memory Case sau pentru a copia ceva pe ea. Opțional, respectiva aplicație vă poate face backup automat la clipuri și fotografii, iar dacă vă încântă un pic de securitate în plus, include și opțiunea protejării conținutului printr-un cod de securitate.

În ceea ce privește prețul, SanDisk iXpand Memory Case este disponibilă pe Amazon în culorile Red, Grey, Sky și Mind în capacități de 32GB, 64GB și 128GB pentru 59, 99 sau 129 de dolari. În plus, contra sumei de 40 de dolari, puteți achiziționa și o baterie de 1900 mAh care arată foarte bine și se atașează carcasei iXpand pentru a dubla capacitatea bateriei smartphone-ului vostru.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele