17 iul. 2015 | 06:43

Connect Wireless Stick de la SanDisk vă rezolvă problemele cu spaţiul pe mobil

ACTUALITATE
Connect Wireless Stick de la SanDisk vă rezolvă problemele cu spaţiul pe mobil

Deşi avem smartphone-uri şi tablete de mulţi ani pe piaţă, doar un gadget precum SanDisk Connect Wireless Stick facilitează transferul de date.

Tinde să fie aproape imposibil să nu aveţi în buzunar un smartphone. Şi popularitatea tabletelor este surprinzător de mare. Din păcate, pentru că modul în care se realizează un backup de pe mobil pe PC sau un banal transfer de date nu este foarte intuitiv sau necesită varii aplicaţii terţe, foarte mulţi dintre voi nici măcar nu le-aţi conectat vreodată la un computer. Partea bună este că funcţionează şi aşa. Partea tristă este că, în cazul unui dezastru, datele voastre importante sunt pierdute, inclusiv preţioasele poze din vacanţă dacă nu v-aţi activat un backup automat în cloud.

Soluţia la această problemă arzătoare vine de la SanDisk sub forma unui stick USB supradimensionat. Ilustrat în imaginea de mai sus, acesta poartă numele de SanDisk Connect Wireless Stick. Modul său simplu de utilizare este menit să remedieze două probleme arzătoare. Cea mai importantă este eficientizarea sistemului prin care transferaţi date între smartphone-ului vostru cu iOS sau Android şi un computer sau orice alt hibrid cu un port USB. A doua problemă pe care o rezolvă micul gadget ţine de automatizarea backupului offline la pozele şi filmele din fluxul vostru foto. În plus, dacă aveţi o colecţie de imagini şi filme importante pentru sufletul vostru pe care doriţi să le puteţi accesa cu uşurinţă oricând, respectivele nu trebuie să vă mănânce spaţiu pe tabletă sau telefon, ci pot fi găzduite de SanDisk Connect Wireless Stick.

Noul gadget al celor de la SanDisk are o capacitate de stocare de până la 128GB, este capabil să creeze o reţea wireless prin intermediul căreia veţi accesa acel spaţiu de pe dispozitivul vostru mobil preferat şi oferă o autonomie de 4,5 ore atunci când este încărcat.

Dintr-un punct de vedere, acesta s-ar putea ca în continuare să nu întruchipeze soluţia perfectă pentru transfer de date de pe mobil, dar reprezintă cu siguranţă calea perfectă spre acea direcţie. Lansat deja, SanDisk Connect Wireless Stick are un preţ de start de 30 de dolari, este disponibil cu 16, 32, 64 sau 128GB de spaţiu şi varianta cea mai scumpă ajunge la 100 de dolari.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele