Samsung ar putea lansa un Galaxy S7 asemănător cu iPhone 7 Jet Black

Samsung ar putea lansa un Galaxy S7 asemănător cu iPhone 7 Jet Black

Conform noilor zvonuri, Samsung ar vrea să lanseze o nouă versiune a flagship-ului său.

În prezent, una dintre culorile în care Samsung Galaxy S7 este disponibil este Onyx Black. Versiunea respectivă, însă, nu ar fi pe placul tuturor, motiv pentru care Samsung ar vrea să introducă o nouă nuanță de negru. Astfel, conform zvonurilor menționate și de către publicația Phonearena, telefonul s-ar asemăna din acest punct de vedere cu iPhone 7 Jet Black.

Din câte se pare, informațiile respective au apărut prima oară în presa coreeană, care a specificat că sunt șanse mari ca acestea să se confirme, în condițiile în care Samsung a lansat de curând și o versiune Blue Coral de S7. De fapt, ziarele din țara asiatică sugerează că am putea vedea noua nuanță de negru în luna decembrie a acestui an, însă nu știm dacă aceasta va fi disponibilă în exclusivitate în Coreea de Sud sau dacă va apărea pe mai multe piețe.

După cum probabil știți deja, compania din Cupertino a menționat că versiunile Jet Black ale noile iPhone-uri ar putea să se zgârie mai ușor decât celelalte, însă anunțul respectiv se pare că nu i-a speriat pe utilizatori. Astfel, noua variantă de culoare pentru iPhone 7 era cea mai bine vândută în primele zile după lansare.

Recent, Samsung s-a văzut nevoită să-i asigure pe utilizatori în legătură cu faptul că modelele Galaxy S7 nu explodează. Datorită nomenclatorului utilizate de Samsung, foarte mulți posesorii de Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge au făcut confuzie și au încercat să-și returneze telefoanele la magazinele producătorului sud coreean. La scurt timp după ce Samsung a anunțat că nu mai comercializează Galaxy Note 7 și încearcă să aducă înapoi în depozite unitățile comercializate, a simțit nevoia să trimită notificări către posesorii de S7 și S7 Edge prin care să ateste că nu au de ce să-și facă griji.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: