Grafica din GTA V este schimbată complet de Redux

La momentul lansării, GTA V se putea spune că avea o grafică spectaculoasă. Au trecut însă aproape trei ani de atunci, iar pretențiile gamerilor au crescut la acest capitol, la fel și performanțele cipurilor grafice.

În cazul în care vă doriți să jucați Grand Theft Auto V pentru mulți ani de acum înainte și să fiți în permanență încântați de aspectul vizual al jocului, nu ocoliți un mod făcut special pentru acest scop. Intitulat Redux, acest mod nu este primul de acest gen creat vreodată, dar cu siguranță este primul care vizează îmbunătățirea performanței grafice din GTA V, un joc considerat de mulți ca fiind în continuare foarte arătos.

Redux, demonstrat practic în clipul de mai sus, este realizarea unei echipe de dezvoltatori conduse de Josh Romito. Scopul principal al acestui mod era să ofere fanilor de GTA V o experiență de gaming cât mai apropiată de fotorealism. În acest scop, au fost introduse o serie de schimbări importante in-game, pornind de la un nou sistem de iluminare mai realist, un nou sistem de alternare a fenomenelor meteorologice, efecte vizuale și nu numai. Armele vor arăta de asemenea mult mai realist, atât din exterior, cât și în momentul în care sunt folosite.

Partea cea mai interesantă este că echipa din spatele Redux nu a vizat doar partea vizuală a experienței de gaming din GTA V, ci și elemente de mecanică de joc. Din acest motiv, vă puteți aștepta la un nou sistem prin care poliția se autosesizează și începe să vă urmărească, completat de un mod complet reconfigurat de urmăriri. Componenta de inteligență artificială din spatele organelor de poliție și a armatei a fost îmbunătățită semnificativ. În principiu, vă puteți aștepta ca gradul de complexitate al titlului să fi crescut într-un mod destul de evident.

O mare parte din elementele noi ce vor fi introdus prin intermediul Redux în GTA V sunt detaliate în trailerul de mai sus. Modul efectiv va fi lansat pe 26 august la această adresă.

Alexandru Puiu
16:47 13.07.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video