GTA 4 pentru PC încorporează magia Watch Dogs printr-un mod [VIDEO]

Pentru că aţi fi tentaţi să credeţi că au multe în comun , cineva s-a decis să le combine.

GTA IV Watch Dogs Mod PC

nu este nici pe departe o preocupare nouă. Există în schimb unele jocuri în jurul cărora s-a creat o comunitate de internauţi care munceşte intens să ne uimească de fiecare dată. Un astfel de joc este GTA IV. Gândiţi-vă numai la faptul că există până şi un mod Flappy Bird pentru acel titlu din seria Grand Theft Auto.

De această dată vorbim de Watch Dogs. O mare parte din popularul joc care vă poziţionează în rolul de hacker într-un viitor nu foarte îndepărtat a fost portată în GTA IV printr-un mod gratuit pe care îl puteţi experimenta după ce l-aţi descărcat de aici. Din păcate, prin natura faptului că este neoficial, modul nu este compatibil decât cu versiunea de PC a jocului, o platformă pe care flexibilitatea este mult mai mare decât pe XBOX sau PlayStation.

Ca şi conţinut, aşteptaţi-vă să luaţi rolul lui Aiden Pearce, criminalul cibernetic, în Liberty City. Printre abilităţile voastre speciale se numără hacking-ul de telefoane publice, maşini de bilete, ATM-uri, lumini stradale, semafoare, trenuri, blocaje de trafic, camere CCTV, automate de sucuri şi multe altele. Puteţi până şi să declanşaţi de la distanţă alarma maşinilor parcate.

Efortul din spatele acestui mod este titanic şi nu s-a încheiat. Mai e mult lucru şi multe aspecte trebuie finisate. Pentru a vă decide dacă îl ancoraţi sau nu în versiunea voastră de GTA IV, urmăriţi clipul de mai jos.

18:00 30.08.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video