Reduceri eMAG: Stock Busters vine cu oferte pentru gameri

Reduceri eMAG: Stock Busters vine cu oferte pentru gameri

Reduceri eMAG cu ocazia campaniei Stock Busters sunt disponibile tuturor utilizatorilor pe parcursul acestor zile.

Campania Stock Busters a celor de la eMAG se desfășoară între 11 și 13 octombrie, iar utilizatorii se pare că pot beneficia de reduceri de până la 75% la diverse produse. Pentru gameri, ofertele sunt extrem de interesante, cei care își doresc o consolă de ultimă generație având ocazia de a profita de oferte extrem de atrăgătoare. Mai jos, puteți vedea opt dintre produsele care ne-au atras atenția.

Pentru reduceri la electrocasnice, puteți consulta acest articol.

Bundle Xbox One 500GB + Joc Forza HORIZON 2

Pentru cei care își doresc o consolă de ultimă generație cât mai accesibilă, la pachet cu un joc bun, aceasta ar putea fi cea mai bună soluție. Prețul Xbox One a scăzut atât de mult în ultima perioadă, încât consola poate fi achiziționată acum împreună cu un joc, la un preț mai mic de 1.000 de lei. Desigur, trebuie să țineți cont și de toate limitările pe care le implică această platformă și de faptul că veți avea la dispoziție o capacitate de stocare de 500GB. Consola poate fi cumpărată de AICI.

Sony Playstation 4 1TB

În condițiile în care jocurile ocupă din ce în ce mai mult spațiu, 500GB nu mai sunt suficienți pentru unii gameri. Această versiune de PS4 ar trebui să rezolve problema spațiului, având o capacitate de stocare de 1TB. Mai mult decât atât, întrucât România are propriul PlayStation Store de câțiva ani, Sony nu te obligă în mod direct sau indirect să apelezi la diverse trucuri pentru a beneficia de feature-uri importante. Puteți găsi consola, alături de numeroase alte reduceri eMAG, AICI.

Xbox One 1TB Elite Bundle

Campania Stock Busters a celor de la eMAG vine cu o reducere și pentru versiunea Xbox One Elite, care include probabil cel mai bun controller de Xbox One pe care puteți pune mâna în prezent. Avem de-a face aici cu o consolă cu 1TB spațiu de stocare, pe care o puteți achiziționa de AICI.

Sony Playstation 4 Slim

PlayStation Slim nu vine la pachet cu vreun joc, însă are un preț relativ bun în această perioadă. Dispozitivul are dimensiuni mai mici decât versiunea standard și poate fi achiziționat la ofertă de AICI.

Sony Wireless Dualshock 4

Consolele vin la pachet cu un singur controller, iar în cazul în care vrei să joci FIFA 17 cu prietenii pe PlayStation 4, vei mai avea nevoie de un controller. Din fericire, printre numeroasele produse care beneficiază de reduceri eMAG în campania Stock Busters se numără și controllere Dualshock 4. Acestea pot fi cumpărate la un preț redus de AICI.

Controller Xbox One Blue Limited

Ce am menționat mai sus este valabil și pentru controllerele Xbox. Aceasta nu este, îmsă, o versiune standard, ci una albastră, extrem de elegantă, și poate fi găsită AICI.

Rainbox Six Siege

Meciurile din Rainbow Six Siege sunt relativ simple: una dintre cele două echipe de cinci persoane este cea care atacă, iar cealaltă trebuie să se apere. Gameplay-ul este principalul punct forte la jocului Rainbow Six Siege. Când zic ”gameplay”, mă refer, desigur, la modul în care se desfășoară luptele, la complexitatea hărților și a misiunilor și la varietatea armelor și a operatorilor. Jocul poate fi cumpărat la ofertă de AICI.

Uncharted 4: A Thief’s End

Uncharted 4 ne prezintă ultima aventură a lui Nathan Drake și a fost unul dintre cele mai așteptate titluri ale acestui an. După cum era de așteptat, jocul beneficiază de o grafică de excepție și de o poveste bine structurată, incluzând, de asemenea, și un element de multiplayer. Poate fi achiziționat de AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: