Stock Busters: reduceri eMAG la electrocasnice

Stock Busters: reduceri eMAG la electrocasnice

Stock Busters înseamnă reduceri la eMAG pentru toată gama de produse. Așadar, dacă vrei să îți cumperi ceva, acesta ar fi un moment bun.

eMAG Stock Busters se desfășoară în perioada 11-13 octombrie, iar retailerul online are oferte bune la toată gama de produse. Din reducerile eMAG am selectat câteva electrocasnice care merită să fie cumpărate la ofertă.

Stock Busters: reduceri eMAG – mașină de spălat Whirlpool

Dacă voiai să îți schimbi mașina de spălat, aceasta de la Whirlpool e silențioasă, eficientă, ușor de utilizat și, în plus, acum e disponibilă la un preț decent. Poți să o cumperi de AICI.

reduceri-emag-masina-de-spalat

Stock Busters: reduceri eMAG – epressor Philips

Dacă faci parte din categoria oamenilor care nu pot și nici nu vor să trăiască fără cafea, acest espressor îți permite să faci băuturi pe bază de cofeină poate mai bune decât cele din cafenenele din oraș. În plus, durează foarte puțin întregul proces. Poți cumpăra espressorul de AICI la preț redus considerabil.

Reduceri eMAG - espressor Philips

Stock Busters: reduceri eMAG – aspirator fără sac Beko

BekoBKS1360C are o putere de aspirare de 190W și o capacitate de colectare de 1.8 litri. Include, printre altele, și un filtru HEPA, care captează o cantitate mult mai mare de particule de praf, pe care un aspirator obișnuit le-ar recircula în mediul ambiant al casei. Conform descrierii de pe site, aspiratoarele fără sac colectează praful în interiorul unui recipient, fără a pierde puterea de aspirare în timpul procesului de curățare. Recipientul de colectare este transparent pentru a oferi utilizatorului posibilitatea de a decide când trebuie golit. Aspiratorul poate fi cumpărat de AICI.

Reduceri la electrocasnice Aspirator fara sac Beko BKS1360C

Stock Busters: reduceri eMAG – combină frigorifică Samsung

În cazul în care voiai de mult timp să îți cumperi o combină frigorifică spațioasă și cu un design modern, acum ar fi o ocazie bună. Beneficiază de tehnologia No Frost, dozator de apă, este organizată inteligent și, în plus, arată și foarte bine. O găsești AICI la preț redus cu ocazia Stock Busters.

Stock Busters: reduceri eMAG – cuptor cu microunde LG

Acest cuptor cu microunde de la LG arată foarte bine și beneficiază de sistemul I-Wave, care oferă o performanță îmbunătățită la gătit. În plus, se curăță ușor și are o funcție care permite economisirea de energie atunci când nu este în funcțiune. Îl poți cumpăra de AICI.

reduceri-emag-cuptor-cu-microunde

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI