Acest trailer pentru Project Cars te va face să aștepți cu nerăbdare jocul [VIDEO]

, 09 Mai, 09:00

După lupte seculare şi multiple amânări, mult aşteptatul se află pe ultima sută de metri înainte de lansarea oficială pe PC şi console.

Fanii curselor cu maşini în format digital au aşteptat cu interes lansarea Project Cars. Cei de la Slightly Mad Studios au făcut o treabă foarte bună în a crea interes pentru nou titlu, iar jocul final se anunţă a fi unul dintre cele mai spectaculoase din punct de vedere vizual.

După , Project Cars va fi lansat până la finalul acestei săptămâni, iar posesorii de PC-uri s-ar putea să aibă parte de un nou motiv de upgrade, dacă vor să se joace cu detalii maxime. Pentru a celebra vestea bună, dezvoltatorul a mai publicat un nou trailer de lansare pe YouTube menit să funcţioneze ca o retrospectivă pentru amploarea efortului investit în acest joc. Dacă nu va avea parte de probleme semnificative de stabilitate online sau offline, Project Cars ar putea fi cel mai bun simulator de curse lansat în acest an.

În clipul de aproximativ două minute şi jumătate, pe lângă grafica impresionantă, este evidenţiat din nou numărul foarte mare de piste realizate cu precizie foarte mare şi faptul că jocul va putea fi experimentat la 60 de cadre pe secundă. Dezvoltat de Slightly Mad Studios şi publicat de Bandai Namco, Project Cars urmează să fie lansat în etape începând cu 7 mai pe PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail