Project Cars ar putea fi lansat luna viitoare [VIDEO]

Nici un joc din istoria recentă nu a avut parte de atât de multe amânări precum , se pare însă că acest titlu ar putea fi lansat în curând.

Dacă aţi obosit să citiţi materiale pe marginea amânărilor recurente pentru lansarea Project Cars, nu sunteţi singuri. Deşi vine la pachet cu promisiuni imense legate de experienţa oferită jucătorilor, prea puţini mai au răbdare să-l aştepte.

Dezvoltat de aceeaşi echipă care conform ultimei promisiuni, Project Cars ar trebui să înceapă propagarea pe 6 mai, în doar câteva săptămâni. ,,Să înceapă” este cea mai potrivită asociere de cuvinte, deoarece lansarea se va petrece în etape. În prima parte va avea loc lansarea versiunii de PC în SUA, prin intermediul Steam. Pe lângă PC, partea a doua va include şi lansarea versiunilor de PS4 şi Xbox One în Europa, Austria şi Asia pe 7 mai. Britanicii au de aşteptat până pe 8 mai, în timp ce americanii şi canadienii vor putea pune mâna pe versiunea dorită abia pe 12 mai. Nu a fost făcut nici un fel de menţiune pe marginea unei variante de Wii U.

În retrospectivă, nu e ca şi cum nu aveţi deja nişte jocuri de curse foarte atrăgătoare pentru consolele voastre next-gen, precum Forza Motorsport 5, Forza Horizon 2, Driverclub şi nu numai. Ce va diferenţia însă Project Cars de aceste alternative mai mult decât decente este însă grafica impresionantă. Fiecare trailer lansat în ultimele luni pentru acest joc a fost un spectacol de culoare, detalii grafice, elemente fizice şi viteză.

În cazul în care vreţi să vă alegeţi platforma pentru care îl veţi achiziţiona în funcţie de rezoluţia la care îl veţi putea juca, merită să ştiţi că pe PS4 va putea fi experimentat la 1080p cu 60 de cadre pe secundă, pe Xbox One veţi fi limitaţi la 900p cu 60 de cadre pe secundă, în timp ce pe PC limita va fi la 12K. Această valoare absurdă poate fi atinsă doar de cei cu o super configuraţie hardware şi trei monitoare la rezoluţie 4K.

Alexandru Puiu
19:00 18.04.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video