Primul unboxing la Galaxy S7 are loc sub apă

Cu toate că s-au lansat oficial, cu surle și trâmbițe în cadrul MWC, foarte mulți sunt în continuare curioși în legătură cu abilitățile Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge.

Chiar dacă au scos din ecuație rezistența la apă în cazul Galaxy S6, aceasta a fost din nou introdusă pe lista de specificații a Galaxy S7. Deși este foarte puțin probabil să mergeți la scufundări cu telefonul, o astfel de funcție este menită să vă ofere o doză semnificativă de confort psihologic în cazul în care scăpați telefonul într-o baltă sau săriți din greșeală într-o piscină cu prețiosul gadget în buzunar.

În cadrul conferinței de anunțare a Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge, cei de la Samsung nu prea au avut cum să demonstreze în condiții optime rezistența la apă a telefoanelor. Pornind de la această premisă, oficialii operatorului american T-Mobile au creat un clip de unboxing complet subacvatic pe care îl puteți viziona în întregime mai sus. În cadrul scurt metrajului de câteva minute, Des Smith parcurge toate etapele unui unboxing obișnuit, doar că se află sub apă.

Pentru că aproape de fiecare dată clipurile de unboxing includ dialog, din acest aspect este derivată și sursa de umor a filmulețului. În principiu, vocea persoanei responsabile de unboxing nu se aude foarte bine, având în vedere că are un dispozitiv pentru a o ajuta să respire. În schimb, puteți citi subtitrarea dacă sunteți cu adevărat curioși în legătură cu conținutul monologului.

În mare parte, nu veți fi uimiți în privința abilității telefoanelor de a rezista la apă, dar un astfel de film ar trebui să vă convingă că nu trebuie să aveți emoții dacă vă plimbați cu telefonul pe lângă piscină. În ceea ce privește disponibilitatea aparatului, precomenzile au început deja și sunt șanse infime ca Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge să nu fie în oferta tuturor operatorilor de telefonie locali. Primii utilizatori vor putea pune mâna pe ele pe 11 martie.

Alexandru Puiu
06:43 23.02.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video