Primul trailer la noul Top Gear vă pune în mijlocul acțiunii

Indiferent dacă ați avut vreodată o pasiune pentru mașini sau nu, cu siguranță v-a atras vreun episod din Top Gear pe care l-ați văzut din greșeală, iar în 2016, populara serie se reinventează complet.

Considerat unul dintre cele mai populare seriale din toate timpurile pe întregul mapamond, Top Gear va începe în curând cel de-al 23-lea sezon, iar distribuția din spatele său este schimbată complet.

În urmă unor dezbateri agresive între Jeremy Clarkson și unul dintre producătorii emisiuni, faimosul prezentator a fost concediat. Din solidaritate sau pentru că era vorba de un parteneriat care transcende ideea de Top Gear, ceilalți doi prezentatori s-au retras și ei, iar în curând ar trebui să lanseze o emisiune într-un format similar pe Amazon. 

Indiferent ce se va întâmpla cu noua emisiune condusă de Jeremy Clarkson, Top Gear este departe de a fi murit, iar prima mostră din noul sezon poate fi vizionată în trailerul de mai sus. În acest context, ne facem o opinie mult mai bună despre noul set de prezentatori și despre invitații speciali care ar trebui să vă țină cu ochii lipiți de ecran. În centrul atenției, de această dată, se vor afla Matt LeBlanc, pe care îl știți probabil sub numele de Joey din Friends și Chris Evans, altul decât cel pe care îl știți probabil din Captain America. Prezența personajului The Stig din originala serie Top Gear este de asemenea introdusă în acest trailer, dar nu se știe momentan dacă va apărea sau nu în fiecare episod.

La nivel global, fanii Top Gear i-au luat apărea lui Jeremy Clarkson, care devenise sinonim cu emisiunea. Mai mult decât atât, nu trebuie să căutați foarte mult pentru a găsi valuri de răbufnire online legate de ne-prelungirea contractului dintre BBC și Clarkson. În secțiunea de comentarii de pe YouTube de mai sus, se poate vedea clar că are de aproape cinci ori mai multe dislike-uri decât like-uri, cu toate că numărul vizionărilor nu este foarte mic.

Alexandru Puiu
10:01 01.04.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video