iPhone 7 generează vânzări de un milion de euro pentru un site românesc

iPhone 7 generează vânzări de un milion de euro pentru un site românesc

iPhone 7 și iPhone 7 Plus sunt la precomandă în România de câteva zile, iar un retailer online se laudă că ar fi obținut deja venituri de un milion de euro de pe seama celor două telefoane Apple.

Cu toate că prețurile iPhone 7 și iPhone 7 Plus nu sunt deloc mici, românii s-ar fi îngrămădit să le precomande de pe site-ul Quickmobile și chiar să le plătească online.

Astfel, în doar 3 zile, românii au precomandat și achitat integral peste 1.000 de device-uri iPhone 7 și 7 Plus, în valoare de 1 milion euro.

Precomenzile pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus au fost listate în premieră pe QuickMobile.ro începând cu data de 9 septembrie. Potrivit informațiilor retailer-ului, aceasta a fost și data cu cele mai multe achiziții, toate achitate integral. Cele mai multe precomenzi au fost făcute pentru iPhone 7 de 128 GB varianta Jet Black, iPhone 7 în varianta 32GB – Black, respectiv iPhone 7 Plus – 128GB Jet Black.

Potrivit General Manager-ului QuickMobile, peste 65% dintre clienţi au achiziţionat noul iPhone alături de accesorii de protecţie, cele mai cumpărate find sticla şi  husa de protecţie, urmate de garanţia extinsă.

Prețul iPhone 7 anunțat de Apple este de 650 de euro, iar iPhone 7 Plus costă, oficial, 770 de euro. La precomandă, în România, costurile sunt cu peste 100 de euro mai ridicate, cel puțin în cazul Quickmobile.

Astfel, prețul iPhone 7 cu 32GB este de 3.500 lei. Versiunea cu 128 GB spațiu de stocare ajunge la 4.000 lei, iar „vârful de gamă”, cu 256GB spațiu de stocare, are un preț de 4.500 lei. Mai multe detalii găsiți aici.

Prețul iPhone 7 Plus în România începe de la 4.100 lei pentru versiunea cu 32GB spațiu de stocare. Varianta cu 128GB costă 4.600 lei, iar un iPhone 7 Plus costă, în România, 5.100 lei. Mai multe detalii despre iPhone 7 Plus la Quickmobile sunt aici.

Cei care vor comanda telefoanele de la respectivul magazin online vor primi produsele pe 16 septembrie, adică în primul val de lansare.

La operatori, prețul iPhone 7 va fi afișat peste câteva zile, deoarece va ajunge în portofoliul lor abia pe 23 septembrie, după cum a anunțat și Apple în timpul evenimentului de lansare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: