Playtech News Bytes: noul virus Android, mașina inteligentă a chinezilor și canibalii preistorici

Playtech News Bytes este un scurt rezumat video al celor mai importante știri din domeniile auto, tehnologie și știință. Urmăriți un episod nou în fiecare vineri.

Telefoanele cu Android au foarte multe atuuri, dar securitatea nu este unul dintre ele. Un nou malware pentru sistemul de operare al Google face ravagii printre utilizatori. Programul malițios HummingBad a infectat deja 10 milioane de utilizatori din întreaga lume, iar creatorii lui fac mii de dolari în fiecare zi de pe urma victimelor. Odată infiltrat în smartphone, HummingBad îți afișează reclame și îți instalează aplicații pe care nu le dorești, dar are și acces la datele tale personale. Pe site-ul Playtech.ro găsești mai multe informații despre acest virus și detalii despre cum îl poți detecta.

Una dintre cele mai ieftine mașini inteligente pe care le vei putea cumpăra curând vine, bineînțeles, din China. Dezvoltat de gigantul Alibaba, modelul Car’OS RX5 va costa în jur de 20.000 de dolari și va veni cu fel de fel de dotări smart. De exemplu, SUV-ul chinezesc va permite șoferului să dea comenzi vocale, să plătească pentru benzină sau pentru parcare fără să pună mâna pe portofel, dar și să lanseze o dronă cu cameră video care să îi înregistreze drumul. Mai multe detalii despre Car’OS RX5 găsiți pe Playtech.ro

Canibalismul este subiect de filme horror în prezent, dar pentru strămoșii noștri a garantat supraviețuirea.  Cercetătorii au descoperit că oamenii din Neanderthal din zona actualei Belgii aveau obiceiuri canibale. Descoperirea a fost făcută după ce în interiorul unei peșteri au fost găsite oase umane cu urme evidente de măcelărire. Se pare că neanderthalii nu doar că erau canibali, dar își confecționaseră și unelte speciale pentru tranșarea cărnii umane.

Noaptea Judecății: Alegerile este filmul pe care vi-l recomand săptămâna aceasta. Partea a treia a seriei care a debutat în 2013 ne aruncă într-un univers distopic în care orice infracțiune este legală timp de 12 ore pe an. De data aceasta, Noaptea Judecății este contestată, iar Noii Părinți Fondatori ar face orice pentru a-și proteja valorile.

16:26 08.07.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video