Vei putea viziona din nou filme online gratis prin Popcorn Time

Vei putea viziona din nou filme online gratis prin Popcorn Time

Noua versiune de Popcorn Time, platforma pentru vizionarea de filme online gratis, este chiar mai bună decât cea de dinainte.

Spre surprinderea celor care credeau că cele câteva procese împotriva utilizatorilor de Popcorn Time vor descuraja creatorii platformei, noua versiune nici măcar nu mai necesită instalarea unei aplicații dedicate.

Dacă rata de adopție a Netflix avea oricum probleme în țări precum România în care ne-am obișnuit să piratăm filme și seriale de când avem acces la internet, transpunerea platformei Popcorn Time în online cu siguranță nu va ajuta această situație. În plus, chiar și în țările occidentale Netflix începe să aibă o problemă majoră după ce a anunțat că va bloca accesul la colecția sa de conținut multimedia utilizatorilor de VPN.

În condițiile în care mulți optează pentru utilizarea unui VPN pentru securizarea conexiunii la internet, mulți internauți au anunțat deja că vor prefera să renunțe la Netflix decât la siguranța online.

Trecând peste aceste detalii contextuale, important este că de acum, într-un mod cât se poate de ilegal, puteți vedea filme online gratis de pe Popcorn Time. Serviciul este accesibil la adresa http://popcorntime-online.io/. Majoritatea filmelor și serialelor disponibile, din experimentele mele de dragul acestui material, au subtitrare în română, iar întreaga funcționalitate a platformei pare foarte similară cu cea pe care ați fi întâlnit-o în aplicația omonimă.

Lansarea acestei variante a serviciului de conținut video piratat a fost însoțită de un comunicat redactat într-un ton încărcat de entuziasm. ,,Popcorn Time Online este o versiune web și o adevărată revoluție a originalului Popcorn Time și este bazată pe atractivitatea și funcționalitatea [acelei variante]. Vă va permite să folosiți toate funcțiile îndrăgite pe care le-ați avut în trecut în software-ul Popcorn Time și multe altele, direct din browser-ul vostru!”

În teorie, nu este prima oară când o versiune de Popcorn Time ajunge online sub forma unei versiuni web. Aceasta este însă foarte bine pusă la punct, mai ales că vă permite printr-un singur click să vă ascundeți tipul de trafic generat în spatele unui VPN. În continuare este ilegal, dar s-ar putea să funcționeze pe un număr mai mare de platforme. Eu nu l-am testat decât pe Mac și PC.

Citește și: