Oppo F1 este un nou smartphone sprinten și atrăgător

Oppo F1 este un nou smartphone sprinten și atrăgător

În primele zile ale acestui an, cei de la Oppo au anunțat o nouă serie de telefoane intitulată simplu F, iar Oppo F1 este primul membru al acestei familii.

În primul trimestru din 2016 se pare că vom fi asaltați cu unele dintre cele mai atrăgătoare și performante telefoane ale anului, iar Oppo F1 este unul dintre exemplele cele mai interesante anunțate oficial înainte de MWC.

Gadgetul din imaginea de mai sus, conform comunicatului oficial al Oppo a fost creat cu un accent pe abilitățile fotografice, adresându-se atât amatorilor de selfie-uri de calitate, cât și celor care refuză să-și mai ia un aparat foto dedicat în vacanță. Ca urmare, camera principală din Oppo F1 folosește un senzor de 13 megapixeli cu f/2.2. Camera frontală, pentru selfie-uri este construită în jurul unui senzor de 8 megapixeli cu dimensiunea de 1/4 inci si diafragma de f/2.0. Mai mult decât atât, în momentul în care veți încerca să faceți un selfie în condiții de lumină scăzută, ecranul se va lumina suficient de puternic pentru a sta la baza unor fotografii de calitate în orice circumstanțe.

În ceea ce privește restul specificațiilor, Oppo F1 se va ascunde în spatele unui display HD de inci protejat cu un strat de 2.5D Gorilla Glass 4. Partea de performanță va fi asigurată de un Qualcomm Snapdragon 616 tactat la 1,7 GHz și asistat de 3GB RAM. Memoria internă este de 16GB, iar bateria de 2500 mAh ar trebui să fie suficientă pentru a vă ține departe de priză cel puțin o zi, dacă nu mai mult. Sistemul de operare preinstalat pe Oppo F1 va fi Android 5.1 Lollipop, dar acesta va fi mascat de interfața proprietară ColorOS 2.1. Carcasa este realizată din aluminiu.

Inițial, Oppo F1 va fi lansat în India la un preț aproximativ de 235 de dolari, fără să fi fost anunțate oficial planuri pentru comercializarea sa și în alte zone ale mapamondului.

Citește și: