09 dec. 2015 | 14:05

Oppo R7 Plus, disponibil acum într-o variantă îmbunătățită

ACTUALITATE
Oppo R7 Plus, disponibil acum într-o variantă îmbunătățită

Chinezii de la Oppo au scos pe piață o versiune îmbunătățită a modelului R7 Plus.

Vă spuneam în urmă cu câteva zile că Oppo ar putea lansa un nou dispozitiv, denumit R7s Plus. Menționam atunci că, deși a fost printre primele care a făcut pasul către ecranele QHD, Oppo nu ar urma să implementeze decât un ecran Full HD pe noul său telefon, dar de data aceasta, cu o diagonală de 6 inci. Zvonurile au fost confirmate, însă dispozitivul nu se numește R7s Plus, ci doar R7 Plus ”high-end edition”, ultima parte fiind adăugată de publicațiile străine.

Oppo R7 Plus 1

În ceea ce privește specificațiile, cele mai importante schimbări au fost efectuate la RAM și la capacitatea de stocare. Astfel, spre deosebire de modelele precedente(careaveau 3GB RAM și o capacitate de stocare de 32GB), noul telefon vine dotat cu 4GB RAM și 64GB pentru datele personale. În rest, avem de-a face cu un ecran AMOLED Full HDde 6 inci și un procesor Snapdragon 615 octa-core de 1,5GHz. Phonearena susține că versiunea creată pentru operatorul China Unicom este dotat, în schimb, cu un MediaTek MT6795.

[related]

Cât despre camerele foto, Oppo a apelat, după cum era de așteptat, la senzori de 13 și 8 megapixeli pe spate, respectiv, pe față. De asemenea, a fost inclusă și tehnologia VOOC, care vă permite să vp reîncărcați telefonul foarte rapid. Sistemul de operare preinstalat este Android 5.1 Lollipop, iar varianta internațională a telefonului are un preț de 515 dolari.