Designul noului Oppo Mirror 5 o să te facă să îl iubești

Deși telefoanele Oppo nu sunt foarte populare în România, poate că designul lui Oppo Mirror 5 te va face să vezi cu alți ochi dispozitivele chinezilor.

Pentru ca totul să fie clar, specificațiile lui Oppo Mirror 5 sunt de nivel mediu, dar chinezii se axează pe design în promovare. Carcasa are model de diamant, și nu este făcută superficial. Aparent, s-a depus destul de multă energie în tăierea migăloasă a segmentelor de sticlă puternic reflectorizantă. Atenția deosebită acordată detaliilor amintește de strategia de marketing folosită de HTC pentru modelul M9, scriu cei de la Slashgear.

oppo-mirror-5

Oppo, totuși, nu pretinde vreo secundă că Oppo Mirror 5 va fi un vârf de gamă. Dimpotrivă, se situează pe o treaptă inferioară, cu un procesor Snapdragon 410 și un ecran de cinci inci care nu atinge nici măcar nivelul HD. De asemenea, are 2GB memorie RAM și 16GB spațiu de stocare, cameră principală de opt megapixeli și cameră secundară de cinci megapixeli.

Aplicația pentru cameră are destule moduri, pe lângă cea de înfrumusețare regăsindu-se și una de dublă expunere. O caracteristică interesantă implică faptul că poate face șase poze consecutive, pentru a le uni într-o singură imagine de 24 de megapixeli. Oppo Mirror 5 va suporta conexiuni 3G și 4G și va prezenta bizara combinație dual-sim și card microSD, regăsită din ce în ce mai mult în dispozitivele chinezilor.

 

Citește și:
Etichete: