Oneplus 3T versus Google Pixel XL: care este mai rapid în încărcare

În urmă cu câteva zile, anunțam lansarea ultimului vârf de gamă pe acest final de ani. Era vorba de OnePlus 3T, un upgrade semnificativ de performanță adus OnePlus 3, fără schimbări semnificative în materie de design.

În contextul în care vârfurile de gamă de la Samsung, LG sau Huawei nu au fost lansate în ultima lună, concurentul direct pentru OnePlus 3T este Google Pixel XL. La interior, acestea au o configurație hardware foarte similară, dată în cea mai mare parte de prezența unui Qualcomm Snapdragon 821 și a unui acumulator aproape identic, cu excepția unei mici diferențe de 50mAh.

Deoarece într-un test comparativ de viteză, cel mai probabil, ar fi fost greu de identificat o diferență între cele două, cei de la OnePlus au postat pe YouTube în ultimele zile o altfel de comparație. Practic, au testat timpul de încărcare al celor două gadgeturi, în contextul în care, ambele vin dotate cu o tehnologie specială de încărcare rapidă.

Dacă nu aveți timp să urmăriți întregul clip, merită să aveți în vedere că OnePlus 3T s-a încărcat semnificativ mai repede. Puse unul lângă altul, noul vârf de gamă de la OnePlus a atins 100% la baterie în 1,5 ore. Concurentul direct, Google Pixel XL a avut nevoie de nu mai puțin de 31 de minute în plus pentru a se încărca complet.

Dacă e să fim sinceri, OnePlus 3T are acumulatorul mai mic cu 50mAh decât Pixel XL, dar cu siguranță, respectiva diferență, nu este echivalentă cu cele 31 de minute distanță. OnePlus 3T folosește o baterie de 3400 mAh, iar Google Pixel XL are 3450mAh. În privința tehnologiei de încărcare rapidă, OnePlus folosește un sistem proprietar intitulat Dash Charge, evidențierea acesteia a fost probabil și scopul clipului.

În altă ordine de idei, alegerea unui viitor telefon ar trebui realizată prin intermediul multor criterii. Pe respectiva listă de particularități însă, ar trebui trecută și viteza de încărcare, mai ales când este dificil să le țineți o zi întreagă departe de priză.

11:00 19.11.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video