14 iun. 2016 | 18:00

Amazon strică petrecerea chinezilor: listează OnePlus 3 înainte de lansarea oficială

ACTUALITATE
Amazon strică petrecerea chinezilor: listează OnePlus 3 înainte de lansarea oficială

Amazon a publicat deja aproape toate informațiile în legătură cu OnePlus 3.

Peste mai puțin de două ore, chinezii de la OnePlus vor da startul unui eveniment cu ocazia căruia vor introduce pe piață cel mai nou flagship al lor. Este vorba, desigur, despre OnePlus 3, iar autorii spoiler-ului sunt chiar cei de la Amazon. Compania a listat deja telefonul pe site-ul său din India și oferă aproape toate detaliile pe care vi le-ați dori să le aflați în legătură cu acesta.

În cazul în care ați urmărit zvonurile lansate pe parcursul timpului, atunci vă voi informa de acum: specificațiile oficiale nu diferă în mare măsură de cele care au tot apărut pe internet în ultimele luni. Astfel, avem de-a face cu un ecran Optic AMOLED cu o diagonală de 5,5 inci, care suportă o rezoluție Full HD și care este protejat de un strat de Gorilla Glass 4.

În interior se regăsește un procesor Qualcomm Snapdragon 820, care include două procesoare tactate la 2,2GHz și alte două procesoare tactate la 1,6GHz. Acesta va funcționa alături de 6GB RAM, iar capacitatea de stocare va fi de 64GB RAM. Din păcate, nu va exista un slot pentru carduri microSD.

În ceea ce privește camera foto, trebuie să știți că pe spate se găsește un senzor Sony IMX298 de 16 megapixeli, cu stabilizare optică și flash LED, care are capacitatea de a înregistra materiale video 4K. Camera frontală, de cealaltă parte, include un senzor Sony IMX179, care, precum cel menționat mai devreme, poate înregistra materiale video la rezoluție 4K.

Desigur, nu trebuie să uităm de conectivitate. Astfel, OnePlus 3 beneficiază de LTE Categoria 6, NFC și suport Dual-SIM. Bateria va avea o capacitate de 3.000 mAh, iar chinezii au inclus și suportul pentru Dash Charge, propria lor tehnologie de reîncărcare rapidă. După cum era de așteptat, OnePlus 3 este dotat și cu un senzor pentru recunoașterea amprentelor. Acesta va veni cu Android 6.0.1 Marshmallow preinstalat, alături de launcher-ul Oxygen.

Pentru moment, telefonul se pare că va fi disponibil, fără invitație, în India în versiunile neagră și aurie și va costa în jur de 416 dolari. Vom afla mai multe informații în legătură cu disponibilitatea pe plan internațional după ora 19:30, ora României, atunci când începe evenimentul OnePlus.