25 ian. 2016 | 18:35

O nouă tabletă HTC Desire s-ar putea să ajungă în magazine

ACTUALITATE
O nouă tabletă HTC Desire s-ar putea să ajungă în magazine

În ultimii ani au apărut mai multe zvonuri legate de tablete și ceasuri inteligente HTC fără să se materializeze, dar în curând se pare că vom putea pune mâna pe o tabletă HTC Desire.

Cei de la HTC au devenit mai precauți în ultima perioadă când vine vorba de lansarea de noi dispozitive. Chiar dacă au început să apară ceasuri inteligente sau smartband-uri de la majoritatea companiilor importante, taiwanezii au fost rezervați. Se pare însă că nu vor fi la fel de reticenți în a lansa pe piață o nouă tabletă HTC Desire.

Gama de telefoane Desire a celor de la HTC se pare că se va extinde în viitorul apropiat cu o tabletă ce a ajuns de curând online sub formă de rezultate într-un benchmark GFXBench. În respectivul context aflăm că IV5001-A este numele său de cod, în timp ce versiunea comercială va fi HTC Desire T7.

În altă ordine de idei, se pare că HTC Desire T7 va fi o tabletă construită în jurul unui display de 6,9 inci cu o rezoluție de 1280 x 720 pixeli. La interior, partea de procesare va incorporea o configurație decentă formată dintr-un procesor Spreadspectrum SC8830 quad core la 1,3 GHz, un GB RAM și 16GB spațiu de stocare. Partea de captură va include două camere de 5 megapixeli, în timp ce sistemul de operare preinstalat va fi Android 5.0 Lollipop. Nu vor lipsi din ecuație elementele de conectivitate și senzori ce sunt omniprezenți în gadgeturile din ultimii ani. Momentan nu se știe dacă va exista și versiune a tabletei cu conecitivate celulară.

Momentan nu știe nimeni care vor fi țările în care iminenta tabletă va fi disponibilă și care este data exactă la care va fi anunțată, dar sunt șanse foarte mari ca o astfel de creație să facă valuri la Mobile World Congress 2016, în câteva săptămâni la Barcelona.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele