Noul Galaxy J Max duce ideea de phablet la extrem

Noul Galaxy J Max duce ideea de phablet la extrem

Amatorii de tablete cu funcție de telefon au posibilitatea să se orienteze către noul Samsung Galaxy J Max dacă simt că sunt în pană de opțiuni.

După foarte mulți ani în care producătorii de telefoane s-au aflat într-o competiție constantă pentru a lansa cele mai mici și discrete aparate, aceleași companii s-au orientat brusc în direcția opusă, prin introducerea pe piață a phableturilor. Acestea dispozitive aflate la limita dintre smartphone și tabletă nu au neapărat un public foarte numeros, dar se adresează cu siguranță unei plaje de utilizatori care există.

Cel mai recent aparat hibrid ce nu poate fi clasificat sub nici o formă ca smartphone, ci doar ca tabletă cu funcție de telefon, vine de la Samsung sub forma noului Galaxy J Max. În aceeași perioadă în care oficialii sud coreeni anunțau fără prea multe surle și trâmbițe noul Galaxy J2 2016, au început să apară online și primele zvonuri despre J Max, deși noul dispozitiv nu are foarte multe în comun cu smartphone-ul detaliat zilele trecute.

În orice caz, se pare că zvonurile au fost corecte, iare Samsung a anunțat oficial noul Galaxy J Max. Acesta face parte tot dintr-o serie de aparate accesibile, la fel ca J2, detaliu care se reflectă și în configurația sa hardware. În primul rând, phabletul este construit în jurul unui panou foarte generos de 7 inci, cu un raport de aspect de 16:9 și o rezoluție nativă WXGA sau 1280 x 720. Dacă nu era evident, aceasta este destul de dezamăgitoare și nu ar trebui să se reflecte în afișarea unor imagini foarte impresionante.

În rest, Galaxy J Max ascunde la interior un procesor quad core și o cantitate de memorie RAM de 1,5GB. Memoria internă de 16GB ar putea fi suficientă în majoritatea circumstanțelor, dar oricum o puteți extinde cu carduri microSD. Bateria de 4000 mAh ar trebui să vă țină o zi departe de priză, în timp ce cele două camere de 8, respectiv 2 megapixeli ar trebui să fie suficiente pentru teleconferință și câteva poze. Sistemul de operare preinstalat este Android 5.1 Lollipop.

La doar 200 de dolari, phabletul Galaxy J Max vine la pachet cu o cască handsfree, pentru a vă fi mai ușor să sunați un prieten sau să răspundeți la un apel.

Citește și:
Sursa: Ubergizmo