Noile sisteme HP Pavilion duc la extrem ideea de hibrid

Noile sisteme HP Pavilion duc la extrem ideea de hibrid

Cu toate că numărul persoanelor care fac investiții în PC-uri noi este din ce în ce mai mic, noile HP Pavilion s-ar putea să vă convingă în privința relevanței în piață a sistemelor portabile ale companiei.

HP nu mai este de câțiva ani cel mai productiv creator de sisteme portabile, dar asta nu înseamnă trebuie să renunțe să mai atragă atenția publicului cu o serie de PC-uri atractive. Acestea fac parte din gama HP Pavilion și sunt atât hibride cât și de format standard.

Cel mai mare sistem din seria Pavilion X360 a fost lansat anul acesta, iar diagonala sa este de 15,6 inci și poate fi analizat în toată splendoarea sa în imaginea de mai sus. În același timp, au fost modernizate modelele de 11,6 și 13,3 inci. Astfel, amatorii de laptopuri ce funcționează la fel de bine ca tablete sau ecrane pentru prezentări, nu mai sunt nevoiți să se limiteze la diagonale mici. Ca de fiecare dată, configurația hardware împreună cu alte câteva picanterii, sunt proporționale cu bugetul pe care v-ați decis să-l investiți în subiect.

Pe lângă faptul că cele mai mici sisteme HP Pavilion X360 sunt și cele mai subțire, optțional, în cazul configurațiilor de 13,3 și 15,6 inci puteți avea și o tastatură luminată. Partea de procesare variază de la un Intel Celeron entry-level, până la cel mai performant Core i7 de ultimă generație. Noile sisteme vor fi disponibile în perioada 15-29 mai la un prețuri de pornire de 380 de dolari pentru 11,6 inci, 480 de dolari pentru 13,3 inci și 580 de dolari pentru 15,6 inci.

hp pavilion 2016

În același context, a fost anunțată o serie actualizată de sisteme HP Pavilion în format clasic. Acestea din urmă sunt un pic mai subțire decât modelele anterioare și au diagonale începând cu 14 inci, până la 15,6, respectiv 17,3 inci. În ceea ce privește procesarea, puteți opta fie pentru cele mai noi AMD A12, fie pentru un Intel Core i7, până la 16GB RAM, un SSD de 128GB și un hard disk de maxim 2TB. Disponibile începând cu 18 mai, prețul de start pentru un HP Pavilion 14 este 540 de dolari, 580 de dolari pentru 15,6 inci și 900 de dolari pentru 17,3 inci.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI