01 apr. 2016 | 18:34

LG G5 s-a vândut de trei ori mai bine decât LG G4 în prima zi

ACTUALITATE
LG G5 s-a vândut de trei ori mai bine decât LG G4 în prima zi

Noul flagship al companiei coreene a avut parte de un debut impresionant în Coreea de Sud.

Noul LG G5 este deja disponibil în Coreea de Sud, țara de origine a companie producătoare, iar primele rezultate sunt extrem de încurajatoare. După cum scriu cei de la Phonearena, LG ar fi reușit să vândă nu mai puțin de 15.000 de exemplare în prima zi, de trei ori mai multe decât a reușit în cazul modelului G4 anul trecut.

De asemenea, analiștii estimează că până la sfârșitul acestui an, coreenii vor reuși să vândă nu mai puțin de 10 milioane de telefoane LG G5. Printre altele, aceștia afirmă că succesul dispozitivului se datorează și designului modular implementat și accesoriilor oferite de către LG. Rezultatele ar fi fost și mai bune dacă al doilea cel mai mare operator din Coreea de Sud nu ar fi avut anumite probleme, care au întârziat vânzarea a două mii de modele.

LG G5 are un procesor Snapdragon 820, 4GB memorie RAM, un display QHD de 5,3 inch și două camere principale, de 8 și de 16MP. În cazul în care 32GB (disponibili pe cea mai accesibilă versiune) nu sunt suficienți și rămâi în pană de memorie, poți să-i pui card microSD, așa că vei fi limitat din acest punct de vedere. Mai mult, Android Marshmallow, cel cu care vine și LG G5, oferă suport nativ pentru instalarea aplicațiilor pe microSD.

LG G5 este disponibil în versiunea de 32GB pe Quickmobile.ro.