Vei putea cumpăra curând un LG G5. Până atunci, iată noua reclamă

Vei putea cumpăra curând un LG G5. Până atunci, iată noua reclamă

LG G5 a fost anunțat oficial împreună cu Samsung Galaxy S7 în urmă cu aproximativ o lună la MWC. Din păcate, la Barcelona, nimeni nu știa care va fi prețul aparatului și când va ajunge acesta oficial în magazine și la operatorii de telefonie.

Ca de fiecare dată când se lansează un nou terminal de top, există două întrebări importante la care vă doriți un răspuns, cât costă și când îl veți putea cumpăra. La ora actuală, în continuare nu știm care va fi prețul oficial al dispozitivului, dar sunt șanse foarte mari să fie foarte aproape de cel al unui Galaxy S7, având în vedere că are multe dintre specificațiile celui din urmă. LG G5 va fi un aparat construit în jurul unui panou QHD de 5,3 inci cu un procesor Snapdragon 820 de la Qualcomm, o cameră de 16 megapixeli și o baterie generoasă de 2800 mAh.

În privința datei de lansare în schimb, oficialii companiei sud coreene au dezvăluit-o prin intermediul unei scurte reclame, de doar 15 secunde pe care o puteți viziona în întregime mai sus. În acest context, aflăm ca începând cu 1 aprilie, smartphone-ul de top ar trebui să ajungă atât la operatori, cât și în magazinele voastre online preferate.

Cum era de așteptat, în scurt metraj se insistă pe o caracteristică a telefonului nemaiîntâlnită la alte gadgeturi de pe piață, nici măcar la Galaxy S7 și S7 Edge sau la noul iPhone. este vorba de caracterul său modular, ce vă deschide porțile către o varietate foarte mare de posibilități de upgrade. Indiferent dacă vreți să ascultați conținut audio de înaltă fidelitate sau vreți să imortalizați fotografii la o calitate mai bună, există un modul separat pe care îl puteți achiziționa pentru asta și pe care îl puteți schimba în timp real. Ca fapt divers, modulele de extensie sunt foarte scumpe, cu prețuri între 50 și 70 de euro.

În altă ordine idei, merită să rețineți că în clipul de mai sus o particularitate nu este foarte realist reprodusă. Din momentul în care ați schimbat modulul, trebuie să așteptați între 30 de secunde și un minut, până când acela să fie funcțional, iar în reclamă se pare că totul se desfășoară în timp real.

Citește și: