Lenovo Phab duce la extrem ideea de smartphone

Lenovo Phab duce la extrem ideea de smartphone

În încercare de a combina cât mai eficient proprietățile unui smartphone cu dimensiunile generoase ale unei tablete, a fost lansat Lenovo Phab.

Gadgetul ilustrat în partea din stânga a imaginii de mai sus este un phablet autentic ce are mari șanse să stârnească zâmbete și glume din partea prietenilor în momentul în care îl veți ține la ureche pentru a purta o conversație. În altă ordine de idei, dacă nu vă deranjează să folosiți două mâini în permanență pentru a interacționa cu un smartphone, acest gadget s-ar putea să fie perfect pentru voi.

Prima oară am aflat detalii despre Lenovo Phab în luna septembrie a anului trecut. La momentul respectiv însă, nu știam nimic despre disponibilitatea aparatului și, mai ales, lista țărilor în care nu va putea fi achiziționat pe canale oficiale. De această dată, avem răspunsuri și la acele întrebări. Lenovo Phab nu va ajunge în Statele Unite ale Americii, dar Asia de Sud Este, Rusia, China, Indonezia, Hong Kong și Europa de Este sunt toate pe listă.

Partea absurdă a acestui gadget este că are un display de 7 inci și este promovat ca un smartphone, în loc să fie înfățișat în materialele de marketing ca o tabletă cu funcție de telefon. Pe lângă panoul cu rezoluție nativă 720p, Lenovo Phab este un terminal mid-range construit în jurul unui SoC Snapdragon 410 cu 2GB RAM și o memorie internă de 16GB. Există posibilitatea extinderii spațiului de stocare prin intermediul unor carduri microSD. Lista de specificații mai include o cameră de 13 megapixeli, conectivitatea 4G LTE, Bluetooth 4.0, GPS și WiFi 802.11 b/g/n.

Deși prețul pentru noul Lenovo Phab va varia semnificativ în funcție de țară, nu vă așteptați la un valoare foarte piperată. Mai exact, în oferta Digi costă numai 899 lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: