Legacy of the Beast e primul joc pentru fanii Iron Maiden

Legacy of the Beast e primul joc pentru fanii Iron Maiden

Populara formația britanică de rock Iron Maiden lucrează intens la finalizarea unui joc pentru mobile intitulat Legacy of the Beast.

De-a lungul anilor, Iron Maiden s-ar putea să fi devenit sinonimă cu muzica rock pentru mulți fani ai genului, dar chiar și după câteva zeci de ani de activitate, formația se pare că vrea să ne arate că nu ignoră noile medii de promovare. Ca urmare, colaborează îndeaproape la realizarea unui joc pentru iOS și Android ce va ajunge la publicul larg în această vară. Respectiva creație va purta numele Legacy of the Beast și va fi ancorată în toată istoria albumelor companiei, personajele fictive create de formație și, nu în ultimul rând, coperțile foarte interesante ale albumelor.

Iron Maiden Legacy of the Beast va fi un nou RPG ce s-ar putea să încânte foarte mult fani ai genului care își doreau o astfel de experiență pe mobile. ,,Jucătorii explorează lumi noi, călătoresc prin timp și luptă împotriva unui număr de caractere dramatice și interactive inspirate din catalogul albumelor Iron Maiden și din creațiile artistice ale formației. Gameplay-ul este amplificat de coloana sonoră folosind melodii din întreaga carieră a formației, inclusiv înregistrări live ale unor melodii ce nu au mai fost publicate până acum. Acestea din urmă au fost adaptate pentru joc de inginerul Tony Newton urmărit de aproape de basistul și fondatorul formației Steve Harris.

În cazul în care impulsul vostru în astfel de circumstanțe este să treceți cu vederea astfel de creații pentru că formațiile de muzică ar trebui să se rezume la un singur domeniu artistic, vă înșelați. În trecut Linkin Park și Avenged Sevenfold s-au implicat cu succes în dezvoltarea de jocuri video. Skrillex a reușit chiar să-și dezvolte propriul joc pentru mobile pentru a-și promova un nou album.

Nimeni nu știe dacă Legacy of the Beats va fi un joc reușit ce reușește să atragă și persoanel care nu sunt pasionate de Iron Maiden. În orice caz, intenția este lăudabilă.

Citește și: