Inconștiența se plătește: încă un selfie fatal

Inconștiența se plătește: încă un selfie fatal

Cu siguranță nu vorbim prima oară de un selfie fatal, dar astfel de evenimente ar trebui să funcționeze ca avertismente pentru ce să nu faceți. 

În ultimii ani am aflat detalii despre tot mai multe circumstanțe în care un selfie menit să adune like-uri pe rețele sociale s-a finalizat cu consecințe dramatice. Din teribilism sau inconștiență, tot mai multe persoane ajuns să ia parte la un selfie fatal, iar cel mai recent astfel de caz implică, din păcate, un tren în mișcare.

Problema selfie-urilor finalizate în deces a ajuns atât de gravă în China, încât autoritățile au început să instaleze avertismente în locurile în care s-au înregistrat deja victime. Cum s-a întâmplat însă în urmă cu doar câteva zile în localitatea Foshan, respectivele marcaje sunt ignorate total, mai ales de către adolescenți care nu se pot abține.

De această dată a fost vorba de o tânără de 19 ani care a fost agățată de un tren ce se mișca cu viteză foarte mare. Conform martorilor oculari, respectiva se afla incredibil de aproape de șinele de tren și, cu telefonul în mână, ignora total avertismentele sonore ce veneau în rafală de la conductor. Mai mult decât atât, persoanele aflate în apropiere, care au ajuns în respectiva locație feerică tot pentru a imortaliza niște poze, au început să strige la adolescentă fără nici un fel de rezultate în momentul în care au văzut că se apropie trenul. Imaginea de mai sus a fost capturată cu câteva momente înaintea coliziunii, iar în mod evident, fata este absurd de aproape de un tren în mișcare.

În momentul în care trenul s-a apropiat în viteză foarte mare, impactul ar fi putut fi și rezultatul legilor fizicii. În definitiv, respectiva, nu trebuie să se fi aflat pe șine ca fluxul de aer puternic să o fi atras sub el.

Citește și: