HTC Desire 10 Pro și Desire 10 Lifestyle vor fi lansate în curând

HTC Desire 10 Pro și Desire 10 Lifestyle vor fi lansate în curând

Dacă nu ai fost impresionat de ultimele telefoane din seria Desire a HTC, poate că modelele din următoarea generație îți vor atrage atenția ceva mai mult.

Se pare că HTC va lansa în luna septembrie a acestui an două telefoane Desire 10, care se vor numit Desire 10 Pro și Desire 10 Lifestyle, notează Phone Arena. Desire 10 Lifestyle este un telefon cu Android Marshmallow, cu un ecran de 5,5 inci și un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon. Va avea 3GB de RAM și 32GB memorie internă, o cameră principală de 13 megapixeli și una secundară de cinci megapixeli. De asemenea, se pare că noul terminal va veni în mai multe variante de culori mate.

Despre Desire 10 Pro nu se știe nimic, dar, având în vedere acel „Pro”, va fi, mai mult ca sigur, mai performant decât Desire 10 Lifestyle. În ultimii ani, HTC a schimbat gama terminalelor Desire. Primele modele, începând cu Desire-ul din 2010, au fost produse high-end, în timp ce ultimele au fost mid-range în cel mai bun caz. HTC a decis să se concentreze pe seria One, așa că sunt șanse mari ca și Desire 10 Pro și Desire 10 Lifestyle să rămână în aceeași sferă. Totuși, Pro pare să aibă ceva mai mult potențial, dar s-ar putea să fie efectul terminației numelui care să dea această impresie. Chiar dacă nu știm încă ce va ști să facă, Evan Blass a publicat două poze cu modelul, pe alb și pe negru.

Citește și: